no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Tren på den perfekte slam dunk
med basketballsystemer
av topp kvalitet!

Se utvalget vårt

EXIT basketball

Et slag basketball eller trening for en konkurranse? Alt dette er mulig med EXIT Toys basketballsystemer. De flyttbare basketballstativene, basketballringene og nettene er av utsøkt kvalitet, høydejusterbare og egnet for alle aldre. La oss gå ut og trene til en fantastisk slam dunk!

Basketballplater montert på veggen

Basketballplater montert på veggen er et aktivum for enhver hage eller oppkjørsel. Spill en basketballkamp med vennene, eller øv opp ballkontrollen og øk din totale poengscore med EXIT basketballplate for veggen. Platene er høyderegulerbare slik at både unge og gamle kan spille eller trene.

Basketballstativer montert i bakken

Er du en lidenskapelig fan av basketball, men mangler et sted på veggen der du kan montere kurven din? Da er EXIT baskeballstativ i bakken et godt valg. Du kan grave basketballstangen ned i bakken, men du kan også velge en flyttbar modell. Det flyttbare basketballstativet kan brukes på en campingplass, i skolegården eller i en sportshall. For yngre basketballentusiaster har vi EXIT Hoopy junior basketballstativ.

Den perfekte slam dunk

Hvis du ikke har plass til et komplett basketballsystem, men liker å spille basketball med jevne mellomrom, kan du også kjøpe den separate basketballringen fra EXIT. EXIT Toys har ulike typer basketballringer, som for eksempel fast ring og dunkering. Likevel er ikke en basketballkurv komplett uten et nett og basketballer.

Velg din egen stil

EXIT basketballsystemer kan fås i to ulike stiler. Vil du gjerne ha et system som ser profesjonelt ut? EXIT Galaxy, Polestar og Comet basketballsystemer har en transparent bakplate akkurat som i offisielle basketballkamper. Eller gå for et basketballsystem fra vår unike Black Edition-serie: EXIT Black Edition med det kule og slående, svarte utseende er et skikkelig blikkfang i hagen din.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT basketballsystemer? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!