EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Service 0800 - 52721
0

We are currently not available by phone. You can chat or e-mail us. Thank you for your understanding!

Basketball

Et slag basketball eller trening for en konkurranse? Alt dette er mulig med EXIT Toys basketballsystemer. De flyttbare basketballstativene, basketballringene og nettene er av utsøkt kvalitet, høydejusterbare og egnet for alle aldre. La oss gå ut og trene til en fantastisk slam dunk!

Les mer Les mindre

Basketballplater montert på veggen

Basketballplater montert på veggen er et aktivum for enhver hage eller oppkjørsel. Spill en basketballkamp med vennene, eller øv opp ballkontrollen og øk din totale poengscore med EXIT basketballplate for veggen. Platene er høyderegulerbare slik at både unge og gamle kan spille eller trene.

Basketballstativer montert i bakken

Er du en lidenskapelig fan av basketball, men mangler et sted på veggen der du kan montere kurven din? Da er EXIT baskeballstativ i bakken et godt valg. Du kan grave basketballstangen ned i bakken, men du kan også velge en flyttbar modell. Det flyttbare basketballstativet kan brukes på en campingplass, i skolegården eller i en sportshall. For yngre basketballentusiaster har vi EXIT Hoopy junior basketballstativ.

Den perfekte slam dunk

Hvis du ikke har plass til et komplett basketballsystem, men liker å spille basketball med jevne mellomrom, kan du også kjøpe den separate basketballringen fra EXIT. EXIT Toys har ulike typer basketballringer, som for eksempel fast ring og dunkering. Likevel er ikke en basketballkurv komplett uten et nett og basketballer.

Velg din egen stil

EXIT basketballsystemer kan fås i to ulike stiler. Vil du gjerne ha et system som ser profesjonelt ut? EXIT Galaxy, Polestar og Comet basketballsystemer har en transparent bakplate akkurat som i offisielle basketballkamper. Eller gå for et basketballsystem fra vår unike Black Edition-serie: EXIT Black Edition med det kule og slående, svarte utseende er et skikkelig blikkfang i hagen din.

Les mindre
Filtre
Sort
Filtre
Produktgruppe
Vis 0 produkter
Resultat: 0 produkter
Søk i henhold til:

Ingen resultater