no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Trampoliner med verdens mest
stabile ramme, unike, supertrygge
og virkelig førsteklasses!

Se utvalget vårt

EXIT Elegant trampoliner

EXIT Elegant trampoline er det nyeste innen sitt slag og virkelig en oppgradering i trampolineverdenen. Det oppsiktsvekkende med denne trampolinen er kombinasjonen av et stilig og unikt utseende, verdens sterkeste ramme og den enorme hoppekraften. Oppdag hvordan en trampoline kan være så mye mer en bare en morsom lekeplass, og opplev kule hoppeeventyr med våre Elegant trampoliner. 

Utform din egen Elegant

Trampolinene EXIT Elegant kommer i to ulike modeller, seks farger og størrelser og kan fås både med ben og nedgravd. Takket være de ulike mulighetene kan alle Elegant trampoliner tilpasses helt etter ønske. Endre den grå beskyttelseskanten til en i yndlingsfargen din? Rund eller rektangulær, stor eller liten? Det er opp til deg! Med EXIT Elegant trampoliner kan du skape oppmerksomhet om hagen din.

Den ultimate hoppeopplevelsen

Du vil aldri oppleve noe galt med spretten i Elegant trampoliner Trampolinene er standardutstyrt med dobbelt-koniske fjærer med en lengde på 17,7 cm. Og for å få den ultimate hoppeopplevelsen, velger du Elegant Premium trampoliner med ekstra lange premiumfjærer på 21,6 cm. Den gode kvaliteten på fjærene, rammen og beskyttelseskanten sikrer at Elegant trampoliner varer riktig lenge. Så du kan være sikker på at du kan ha glede av trampolineserien Elegant i mange år fremover.

Trampoliner med ben: robuste og kjempeenkle!

Uansett hvor høyt du hopper eller hva slags triks du utfører, takket være det patenterte Ultimate Stability Frame (USF), vil trampolinen på ben alltid stå stødig på plass. I tillegg er det overraskende enkelt å montere den robuste rammen. Ved hjelp av det innovative festesystemet kan du få trampolinen opp i hagen på no time.  

Nedgravd trampoline: smart og ekstra trygt

Foretrekker du en trampoline som ikke skiller seg så mye ut i hagen? I så fall er den nedgravde trampolinen Elegant nøyaktig det du er ute etter. Trampolinen er delvis gravd ned i bakken: Dette er ikke bare ekstra trygt, men gjør at den føyer seg pent inn i hagen din. Og med den lave inngangen kan selv de aller yngste komme seg enkelt av og på trampolinen.

Sikkerhet først

Fordi vi forstår at sikkerhet er viktigere enn sprett, kommer våre Elegant trampoliner med de beste sikkerhetsnettene som standardutstyr. Den overlappende døren gjør sikkerhetsnettet veldig barnevennlig. Stolpene til sikkerhetsnettet er omgitt av et tykt skumlag og er lette å montere. 

Vil du gjerne vite mer? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om Elegant-trampolinene fra EXIT? La oss får vite det! Vi er glad for å kunne gi personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!