EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
0

Det er høysesong, og vi opplever en ekstrem mengde bestillinger, så leveringen din kan bli forsinket. Vi beklager bryet!

Multisportsnett for hele familien
17 mai 2018

8 sportslige spill for det justerbare sportsnettet fra EXIT

Footvolley med venner, badminton med søsteren din og vannballongkamp med hele familien: alle disse aktivitetene er mulig med EXIT multisportsnett. Er du nysgjerrig på alt du kan gjøre med disse nettene? Nedenfor finner du en liste med åtte sportsgrener og spill.

Tennis

Sett opp nettet i laveste posisjon på et hardt underlag og spill et slag tennis. Den laveste posisjonen til EXIT regulerbart sportsnett 243x500cm er faktisk den offisielle høyden i tennisturneringer. Spill tennis som en proff!

Multisportsnett for hele familien

Badminton

Blåser det ikke? Da er det bare å gjøre seg klar til et slag badminton. Det spiller ingen rolle hvilken posisjon du velger for badminton. Vil du ha en ekstra utfordring, velger du høy innstilling.

Multisportsnett for hele familien

Volleyball

Foretrekker du et slag volleyball? Den høyeste posisjonen til EXIT regulerbart sportsnett 243x500cm er den offisielle høyden i volleyballturneringer. Ekstra fordel: du kan enkelt regulere nettet på nytt, slik at de yngste barna også kan delta.

Smashball

Smashball er volleyball uten teknikkene. Som navnet antyder, er smashing den viktigste funksjonen i spillet. Du kan bruke overhåndsserve, dive & roll - det spiller ingen rolle! Utfordr hverandre til en smashballkamp og skap et fint alternativ til et slag med volleyball!

Footvolley

Footvolley har også sitt utspring i volleyball. I dette spiller holder du ballen i luften bare ved å bruke beina, ikke armene og hendene. Det betyr at ballen spilles mye lavere, og derfor er sportsnettet innstilt på laveste posisjon.

Strandspill

Siden multisportsnettet er så lett å ta med seg i bærevesken, kan du også ta det med på stranden. Du kan for eksempel tilbringe en vakker sommerdag med å spille sandvolleyball på stranden.

Multisportsnett for hele familien

Vannballongkamp

Hva kan være mer forfriskende på en varm dag enn en morsom vannballongkamp? Skap ekstra spenning ved å spenne opp en presenning på nettet. Spillerne ser ikke hvor vannballongene kommer fra, og det gjør at dere virkelig kan overraske hverandre!

Kanonball 2.0

Gjør kanonball ekstra vanskelig ved å plassere EXIT regulerbare sportsnett på delelinjen. Dette kan gjøres i laveste posisjon, men spillet blir enda mer utfordrende om nettet heves. Du må også øve ekstra godt på kastene dine!

 

Vår liste over sportsgrener og spill kan alltid utvides. Vær kreativ og finn på fantastiske, alternative aktiviteter med EXIT multisportsnett! Se våre multisportsnett.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT multisportsnett? La oss få vite det, og vi vil være glade for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!

Multisportsnett for hele familien
Skrevet av: Laura