EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Service 0800 - 52721
0
En nedgravd trampoline eller en trampoline på ben?
19 mars 2019

En nedgravd trampoline eller en trampoline på ben?

Planlegger du å kjøpe en trampoline, men vet ennå ikke om du helst vil ha en trampoline på ben eller en som må graves ned i bakken? Før du bestemmer deg, er det noen ting du bør tenke over. EXIT Toys vil klargjøre dette for deg:

Ulike typer trampoliner

Før du går til anskaffelse av trampolinen, er det viktig å vite om du ønsker trampolinen din gravd ned i bakken eller ikke. Vennligst vær oppmerksom på at du ikke kan grave ned en trampoline på ben, og at det bare er mulig å hoppe på en nedgravd trampoline når gropen den er plassert i, har de riktige målene. Heldigvis tilbyr EXIT Toys både trampoliner på ben og spesielle trampoliner for nedgraving slik at du kan velge akkurat den som passer for deg.

 

Hvorfor har vi spesielle nedgravde trampoliner? For å være i stand til å foreta best mulige hopp, må luften som oppstår under hoppingen, ha muligheten til å unnslippe. Dette er ikke noe problem når det gjelder trampoliner på ben, men i en grop under bakken blir luften stengt inne. Det unike utluftingssystemet i hoppematten og polstringen til våre nedgravde trampoliner sikrer at luften faktisk kan slippe ut slik at du kan hoppe av hjertens lyst så mye du ønsker.

 

Vennligst merk: Bena på den nedgravde trampolinen er kortere enn bena på en trampoline på ben. Det er derfor avgjørende at trampolinen for nedgraving virkelig graves ned i bakken. Ellers vil du ende opp med å hoppe på bakken og det er overhodet ikke morsomt, mildest talt!

Muligheter i hagen din

Noen ganger har du rett og slett ikke noe valg: Ikke alle typer grunn egner seg til å grave ned en trampoline. La alltid en gartner sjekke grunnen for å se om hagen din er klar for en nedgravd trampoline. Mer informasjon om den rette typen grunn for den nedgravde trampolinen din.

 

Er grunnen i hagen din velegnet? Finn ut hva du tror vil se fint ut i hagen din. En trampoline på ben skiller seg ut i hagen din, mens en nedgravd trampoline kan gi et roligere inntrykk. Du kan velge den trampolinen du liker best!

Heller sikker enn sorry

Er den ene muligheten tryggere enn den andre? Ikke hos EXIT Toys! Våre trampoliner på ben kommer alltid med et sikkerhetsnett slik at barna vil holde seg på trampolinen selv under de villeste hoppene. På en nedgravd trampoline holder du deg alltid behagelig lavt over bakken, og for å gi ekstra beskyttelse kan mange av våre nedgravde trampoliner også fås med sikkerhetsnett.

 

Våre nedgravde trampoliner er like over bakken, noe som gjør det lett for barna å komme seg opp og ned av dem. Imidlertid har EXIT Toys også tenkt på sikkerheten til trampolinene på ben: med trampolinestigen fra EXIT er det lett for barna å komme opp på trampolinen og hoppe i vei på "no time".

En nedgravd trampoline eller en trampoline på ben?

Mer arbeid

Det er ikke tvil om at å grave en grop for å plassere trampolinen innebærer en del arbeid. For å hjelpe deg med det vil du finne en praktisk tegning på nettsiden vår med de rette målene for gropen som trengs for nettopp din spesielle nedgravde trampoline. Så du kan velge å gripe spaden og starte jobben, eller du kan selvfølgelig få en gartner til å gjøre den for deg. Det er faktisk opp til deg hvor mye arbeid du vil legge i det!

 

Så, har du bestemt deg for om du vil ha en nedgravd trampoline eller en på ben? Da er det et skritt i riktig retning. Hva med å hoppe litt rundt i vår spesielle EXIT trampolineguide for å få hjelp til å bestemme deg for hvilken EXIT trampoline som passer deg best? Uansett hvilken du går for, en ting er sikkert: en EXIT trampoline vil gi barna dine årevis med endeløs moro og lek!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du spørsmål om trampolinene våre? La oss få vite det! Kontackt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com. Vi vil være hoppende glade for å kunne hjelpe deg!

En nedgravd trampoline eller en trampoline på ben?
Skrevet av: Laura