EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
En rund eller rektangulær trampoline?
02 mai 2018

En rund eller rektangulær trampoline?

Valget mellom en rund eller rektangulær trampoline er kanskje raskt gjort: du liker en rektangulær trampoline bedre enn en rund, eller vice versa. Det er riktignok ofte et spørsmål om smak, men har du noen gang lurt på hva som ellers kan spille en rolle når du skal bestemme formen på trampolinen?

 

Er det små eller større barn som skal hoppe på den, for eksempel, og er det greit at trampolinen tar opp en masse plass i hagen? EXIT Toys bringer klarhet i sakene:

Runde trampoliner: trygge, supermorsomme og passer for alle

Ha alderen på barna som skal bruke trampolinen i tankene. For små barn anbefaler vi en rund trampoline. Den runde formen sikrer at fjæringen har lik spenning overalt. Barna blir automatisk trukket tilbake mot midten ved hvert hopp. Så lenge de ikke forsøker seg på helt crazy stunts, vil det være et kunststykke å ende opp ved siden av hoppematten. Men en rund trampoline er ikke bare sikker, den er også morsom. En jevnt stram hoppematte betyr at du kan hoppe optimalt på en stor del av matten. Du kan bruke hvert eneste hjørne av hoppematten i de runde trampolinene fra EXIT Toys!

Rektangulære trampoliner: en skikkelig utfordring

En rektangulær trampoline anbefales først og fremst for større barn med tilstrekkelig balanse og hoppeerfaring. Den rektangulære formen gjør at du kan hoppe høyt og lett på hele hoppematten.


En rund eller rektangulær trampoline?


Og om dine yngre barn skulle foretrekke en rektangulær trampoline, så utstyrer vi alle våre trampoliner på bein med et standard sikkerhetsnett. På denne måten kan du hoppe trygt på alle våre trampoliner, uavhengig av hvilken form de har.

Det beste stedet for din trampoline

Men hva er det beste stedet for trampolinen? For dette er også avgjørende når det gjelder valget mellom en rund eller rektangulær trampoline. For eksempel, vil du at trampolinen skal okkupere et typisk synlig område i hagen, eller trenger den ikke være fullt så synlig?

 

En rektangulær trampoline kan lett flyttes til et hjørne. Vi anbefaler imidlertid å holde 2 meter rundt trampolinen fri for gjerder, husvegger eller gjenstander. Men de stilige EXIT trampolinene kan også fungere som et virkelig blikkfang i hagen din.


En rund eller rektangulær trampoline?

Mer enn bare en trampoline

Ta en grundig kikk på formene i hagen din. Har du en hage med firkantete blomsterkasser og en rektangulær fiskedam? Eller har hagen mer runde former? For å få et mer enhetlig preg på hagen, kan du velge en form på trampolinen som matcher hagens utseende. Sørg for at trampolinen matcher med disse formene, og trampolinen vil bli en naturlig del av hagen. I tillegg til å være et lekeapparat er trampolinen også et fint hagetilbehør.

 

Men det faktum at valget ofte innebærer noe mer enn bare en forskjell i smak, er noe å tenke på. Så snart vil du kunne hoppe trygt og sikkert på den nye trampolinen din! Samtidig har du massevis av moro og et nytt blikkfang i hagen! Se vårt utvalg av trampoliner.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om trampolinene fra EXIT? La oss få vite det, og vi vil være glade for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!

En rund eller rektangulær trampoline?
Skrevet av: Joris