EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
0
Fordelene ved et EXIT spabad
05 mars 2021

Fordelene ved et EXIT spabad

Slappe av eller ta igjen det forsømte med familien din etter en lang dag? Gjør hagen din om til en velværeresort med et oppblåsbart spabad eller et spa med vegger av skummateriale fra EXIT Toys og lad opp batteriene dine igjen. Nysgjerrig på andre fordeler ved boblebadene våre? EXIT Toys vil med glede fortelle deg alt om det!


Den ultimate, fysiske avslapning

Hos EXIT Toys er vi overbevist om at avslapning bør komme nesten helt naturlig. Dette er grunnen til at spabadene våre har som standardutrustning en multifunksjonell pumpe som gjør storparten av jobben for deg . Pumpen har for eksempel en oppblåsingsfunksjon som automatisk fyller ditt oppblåsbare spa med luft. I tillegg kan pumpen varme opp vannet til ikke mindre enn 40 grader og aktivere de kraftfulle boblene. Så alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av! Den behagelige temperaturen i vannet sørger for at kroppen din slapper av, og ved å aktivere luftboblene minsker spenningen i musklene dine. På slutten av spa-økten i din egen hage føler du deg så godt som ny!

Boble sammen eller alene

En liten spa-økt i boblebadet gir også hvile for sjel og sinn. Sørg for å planlegge en dag eller en kveld for deg selv og la tankene dine løpe fritt. Vil du heller være sammen med vennene eller barna dine? Alle spabadene fra EXIT Toys er store nok til at du kan boble sammen med flere personer. Og takket være den myke bunnen og de myke veggene av skummateriale, kan alle sitte behagelig.

 

Tips fra EXIT Toys: Bestill en matchende hodestøtte med kopp-holder eller en flytende led-lampe. På denne måten trenger du ikke å gå ut av badet for å få tak i en forfriskende drink, og du vil kunne skape en intim atmosfære i spabadet.


Fordelene ved et EXIT spabad

Spabad med enkelt vedlikehold

Og selvfølgelig krever spabadene fra EXIT Toys bare enkelt vedlikehold. Filterpumpen filtrerer møkk og urenheter fra vannet, og EXIT vedlikeholdssett inneholder blant annet en klorinator som oppretteholder klornivået. På grunn av dette bruker du ikke unødvendig mye tid på å vedlikeholde spabadet, dermed har du mer tid til å slappe av! Er alle helt i zen? Da kan du enkelt dekke spabadet med et isolerende lokk med barnesikringslås. Lokket beskytter spabadet mot møkk og sørger for at vannet holder en behagelig temperatur. Med andre ord, superbærekraftig!


Fordelene ved et EXIT spabad

Velg ditt velværebad

Har du behov for litt avslapning i hagen etter å ha lest denne bloggen? Sjekk ut luksusspabadene fra EXIT Toys og velg din favoritt. Uansett hvilket spa du velger, er du garantert massevis av boblemoro!

Vil du finne ut mer? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du noen spørsmål om spabadet vårt? La oss få vite det! Kontackt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com. Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Fordelene ved et EXIT spabad
Skrevet av: Laura