EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
0

Det er høysesong, og vi opplever en ekstrem mengde bestillinger, så leveringen din kan bli forsinket. Vi beklager bryet!

Fordelene ved filtervatt i filterpumpen til svømmebassenget.
15 juni 2021

Fordelene ved filtervatt i filterpumpen til svømmebassenget.

Ingenting er så herlig som et rent og klart badevann. Med filtervatt er rengjøringen av svømmebassenget ditt unnagjort på "no time". I denne bloggene vil du lære om alle fordelene ved denne nye måten å filtrere på.

Filtervatt er universelt

Filtervatt er laget av et lettvektig materiale med en fin struktur. Dette gjør at filtervatten automatisk fyller en filterpumpe i enhver form eller størrelse. På grunn av dette kan du bruke filtervatt både i en patronfilterpumpe og en sandfilterpumpe. Praktisk!

Med en EXIT patronfilterpumpe er en filterpatron inkludert som standard. Vil du bruke filtervatt i patronfilterpumpen din? Da sjekker du effekten til filterpumpen din. Hos EXIT Toys kan du enkelt velge mellom filtervatt for store svømmebassenger og spabad eller filtervatt for mindre svømmebassenger og spabad. På denne måten er du alltid sikker på å få det riktige produktet! 

Bedre filtreringskvalitet

En annen fordel ved filtervatt er filterkvaliteten. Selv om filtervatt i prinsippet fungerer på samme måte som filtersand og -patroner, sørger den fine strukturen for at vannet renner jevnere gjennom filterpumpen. På den måten vil selv de minste skittpartiklene, som er usynlige for det blotte øyet, blir filtrert fra vannet!


Fordelene ved filtervatt i filterpumpen til svømmebassenget.

Enkelt og bærekraftig alternativ

Sist, men ikke minst: filtervatten fra EXIT Toys er av høy kvalitet og kan lett vaskes. Dette kan gjøres for hånd eller i vaskemaskinen (på 30 °C og i en vaskepose). Dette gjør at filtervatten varer mye lenger: helt opp til to år! Så den ukentlige utskiftingen av patroner eller jevnlige tilbakespylingen av sanden er ikke lenger nødvendig. Å slepe med seg frisk filtersand til svømmebassenget hvert halvår er også noe som tilhører fortiden. Og visste du at en boks med 400 gram vatt tilsvarer ikke mindre enn 14 kilo filtersand?

Kort sagt, som svømmebassengentusiast vil du spare massevis av arbeid ved å bruke filtervatt. Dette vil gi deg mer tid til å nyte bassenget ditt! Har vi overbevist deg nå?

Vil du ha mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du noen spørsmål om filtervatt? La oss få vite det! Kontackt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com. Vi vil være hoppende glade for å kunne hjelpe deg!

Fordelene ved filtervatt i filterpumpen til svømmebassenget.
Skrevet av: Nadesjda