EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Hva er forskjellen mellom basketballsystemene fra EXIT Toys?
19 mai 2020

Hva er forskjellen mellom basketballsystemene fra EXIT Toys?

EXIT Toys har en lang rekke forskjellige basketballsystemer som passer for alle typer basketballspillere. Men hvilket basketballsystem er det du vil gå for? Du kan lese alt om de forskjellige basketballsystemene under:

Galaxy basketballsystemer

Galaxy basketballsystemer kan fås i ulike versjoner og størrelser. Systemet kan reguleres i fem ulike posisjoner: 230 - 245 - 260 - 285 - 305 cm. Den høyeste posisjonen blir benyttet for senior basketballkamper.  Galaxy basketballsystem kommer i to versjoner, én med en gjennomsiktig bakplate og én med en mattsvart bakplate. Den transparente basketballplaten blir brukt ved profesjonelle basketballkamper,  mens den mattsvarte versjonen fungerer som et flott blikkfang i hagen din.

Montert på veggen, i bakken eller kanskje et bærbart system?

Galaxy-seriene fra EXIT Toys kan fås i ulike utgaver: som et basketballsystem som festes på veggen, monteres i bakken eller som et bærbart basketballsystem. Forskjellen mellom de fastmonterte utgavene og den bærbare versjonen er at det bærbare stativet enkelt kan flyttes til rundt omkring.  Liker du å spille i oppkjørselen med naboene dine, eller foretrekker du å øve på å dunke I bakgården? Det bærbare Galaxy basketballstativet gjør alt dette mulig!

 

Det mobile Galaxy basketballsystemet har tre hjul slik at det ikke må vippes opp under flytting. Dette gjør at det er spesielt lett for barn å håndtere. Og på grunn av at rammen til platen heller bakover, er det mer plass til å bevege seg rundt den.

EXIT Polestar: Et utmerket alternativ!

Det bærbare basketballsystemet EXIT Polestar er sammenlignet med Galaxy et lettere basketballsystem. Dette systemet har to hjul, så du må tilte basketballsystemet for å kunne flytte det. EXIT Polestar kan kan reguleres i 6 forskjellige posisjoner: 230 - 245 - 260 - 275 - 290 - 305 cm, noes om gir enda større høydevariasjoner. Polestar-systemet har en gjennomsiktig basketballplate, med tanke på et virkelig profesjonelt utseende. 


Hva er forskjellen mellom basketballsystemene fra EXIT Toys?

Som en Comet

Med sine kun 41 kg er Comet det letteste basketballsystemet i assortimentet til EXIT Toys. Dette systemet kan, akkurat som Polestar, reguleres i 6 forskjellige posisjoner: 230 - 245 - 260 - 275 - 290 - 305 cm. For å endre innstillingen tilter du kurven og lar basketballplaten skli opp og ned. Comet har to hjul akkurat som Polestar: i tillegg må dette systemet tiltes forover når du ønsker å flytte det. EXIT Comet basketballsystem kommer alltid med en gjennomsiktig basketballplate.

Slam dunk: hvilken basketballkurv går du for?

Vil du velge den fastspente basketballkurven eller vil du heller gå for en dunkekurv festet til basketballplaten din? Til forskjell fra den monterte kurven er dunkekurven designet for å bevege seg under dunkingen. Siden basketballkurven er fleksibel, vil ikke bakplaten bli ødelagt. Har du fått til den perfekte slam dunk?


Hva er forskjellen mellom basketballsystemene fra EXIT Toys?
 

 

Vil du spille basketball når som helst når du føler for det? Med et basketballsystem fra EXIT Toys kan du det! Du kan forvandle hagen, innkjørselen eller lekeplassen din til en bane, oppøve ferdighetene dine og bli uovervinnelig takket være basketballsystemene fra EXIT.

Alle forskjeller på rad

Du finner forskjellene mellom basketballsystemene I oversikten under. Tips: klikk på timeplanen for en forstørret versjon.

Mer informasjon? Ring, send en e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om våre basketballsystemer? La oss få vite det! Kontakt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com. Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Hva er forskjellen mellom basketballsystemene fra EXIT Toys?
Hva er forskjellen mellom basketballsystemene fra EXIT Toys?
Skrevet av: Laura