EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Hvordan graver du ned en trampoline?
28 mars 2019

Hvordan graver du ned en trampoline?

Det er store fordeler ved å grave ned en trampoline: det gir et roligere uttrykk i hagen din og selv de yngste kommer seg opp på trampolinen. Så det er absolutt verdt å grave den ned! Men hvordan graver man ned en trampoline, og hva bør man tenke på? EXIT Toys forklarer:

Spesielle nedgravde trampoliner

For å kunne grave ned en trampoline, må du kjøpe en spesiell trampoline som faktisk kan graves ned. En trampoline på bein kan ikke graves ned. Les om forskjellen mellom nedgravde trampoliner og trampoliner på bein. EXIT Toys har både trampoliner på bein, og nedgravde trampoliner.

 

Du kan velge mellom to forskjellige nedgravbare trampoliner: bakketrampoliner og trampoliner pa bakkeniva. Rammen på bakketrampoliner er cirka 20 centimeter over bakken. Rammen til en nedgravd trampoline er plassert på kanten av et hull, slik at det står på bakkenivå, akkurat som om den har sunket ned i bakken.

Type underlag

Før du tar tak i spaden, kan det være lurt å la en gartner sjekke om grunnen er egnet for utgraving av et hull til en trampoline. Er jordtypen løs, som for eksempel sand, løss eller svovel? Det er supert: med slike typer jord risikerer ikke regnvannet å stagnere i hullet. For ingen vil vel bli våt på føttene når de hopper! Hvis jorden i hagen din er kompakt med leire eller myr, forslår vi at du installerer dreneringsrør for å evakuere vann fra hullet.

 

Når du har et høyt vannivå, kabler eller rør i hagen, er det også best å unngå å grave ned en trampoline. Heldigvis så har EXIT Toys et stort utvalg av trampoliner på bein!

Det beste stedet for dinnedgravde trampoline

Er det på tide å begynne å grave? Det bør du gjøre etter å ha tenkt nøye etter hvor i hagen du vil plassere den nedgravde trampolinen. Velg et sted der det er rikelig med plass også rundt trampolinen, så barn kan hoppe bekymringsløst. Med mye moro og ville sprell, er det uansett mye mer komfortabelt når trampolinen er omringet av en myk overflate, som en gressplen.

 

Hvordan graver du ned en trampoline?

Grav ned trampolinen

Så nå er det på tide å rulle opp ermene og begynne å jobbe! Selvfølgelig kan du få en gartner til å gjøre det eller kanskje du har en snill og handy nabo som kan hjelpe deg. På hjemmesiden vår og i bruksanvisningen finner du detaljerte mål til hver type nedgravd trampoline fra EXIT Toys. Merk: størrelsen på hullene varierer for hver trampoline. Hvis du forholder deg til disse målene, kommer du til å grave et perfekt hull til EXIT-trampolinen din.

 

Grav et bolleformet hull og pass på at grunnen som rammen skal stå på er flat: slik kommer trampolinen til å stå stødig på plass. Er du ikke sikker på at grunnen er stødig nok? Bruk gummiplater så trampolinen ikke kan bevege seg. I tillegg vil ikke gummi lage riper i trampolinerammen.

Ta et valg

Hvilken nedgravd trampoline fra EXIT Toys passer deg best? Klikk på hjelp-knappen for å finne den trampolinen som passer best inn i hagen din. Er hullet gravd ut og trampolinen ferdig montert? Da er det på tide å ha det gøy på trampolinen din! På trampolinene fra EXIT Toys kan barna dine hoppe høyt av glede.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du spørsmål om trampolinene våre? La oss få vite det! Kontackt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com. Vi vil være hoppende glade for å kunne hjelpe deg!

Hvordan graver du ned en trampoline?
Skrevet av: Laura