EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Hvordan holder jeg svømmebassenget mitt rent?
27 juli 2018

Hvordan holder jeg svømmebassenget mitt rent?

En forfriskende dukkert i svømmebassenget ditt er bare mulig hvis vannet faktisk er rent og friskt! Hvordan holder du svømmebassenget i hagen rent og pent? Dykk inn i en verden av vedlikehold for svømmebasseng sammen med EXIT Toys:

Bruk et svømmebassengfilter 

Hold svømmebassenget (vannet) rent med EXIT patron- eller sandfilterpumper. Filterpumper er en absolutt nødvendighet når det gjelder å holde bassenget ditt rent. På grunn av vannsirkulasjonen vil ikke alger, sopp eller bakterier ha en sjanse. Det filtrerer skitt og møkk ut av vannet i svømmebassenget. Så på den måten holder en filterpumpe vannet klart og rent. Vennligst merk: Ha alltid filterpumpene (både med patron, sand og filter-pakning) påslått, selv når svømmebassenget ikke er i bruk.

Et klart vann i svømmebassenget

Desinfiser svømmebassenget ditt for å holde alger, sopp og bakterier unna. Klor er et meget effektivt desinfeksjonsmiddel. Du kan også tilsette salt i vannet i ditt EXIT-svømmebasseng. Et desinfeksjonsmiddel holder vannet hygienisk, slik at du kan svømme trygt i bassenget ditt.

Hvordan holder jeg svømmebassenget mitt rent?

I balanse

Men vær forsiktig når du tilsetter desinfeksjonsmidler. Det er viktig at vannet er i balanse. Sjekk kvaliteten på bassengvannet med jevne mellomrom ved hjelp av teststrimlene fra EXIT. En utilstrekkelig pH-verdi kan gjøre at kloret ikke virker, og dermed vil ikke vannet holde seg rent. Sjekk ut bloggen vår for mer informasjon om testing av vannet i svømmebassenget.

 

Du bør forsikre deg om at desinfeksjonsmiddelet blir tilsatt vannet jevnt utover. Ved å bruke EXIT klordispenser kan du la klortablettene løse seg langsomt opp slik at kloret vil spre seg jevnt utover i vannet.

Dekk over bassenget

Selvfølgelig er det ikke alltid mulig å svømme utendørs, noe som gjør at vi sterkt anbefaler deg å dekke over svømmebassenget når det ikke er i bruk. Du kan bruke et bassengovertrekk, men et EXIT overbygg for svømmebasseng er også ideelt! Et overbygg forandrer svømmebassenget ditt til et innendørs basseng på "no time".

Gjør det selv

Med vedlikeholdssettet fra EXIT Toys kan du fjerne de siste restene av møkk fra vannet. Rens bunnen med sugehodet, og fjern urenheter med håven. En støvsuger er også noe du bare må ha til å rengjøre vannet i bassenget. Støvsugeren kan lett tilkobles filterpumpene og suge opp det skitne med sugekraften fra pumpen. På den måten får du ikke problemer med sand på bunnen av bassenget. Hvis du med jevne mellomrom renser vannet, vil svømmebassenget ditt alltid være klart til bruk!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du noen spørsmål om svømmebassengene våre eller hvordan de skal rengjøres? La oss få vite det! Kontakt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com.. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!

Hvordan holder jeg svømmebassenget mitt rent?
Hvordan holder jeg svømmebassenget mitt rent?
Skrevet av: Geke