EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
0

Det er høysesong, og vi opplever en ekstrem mengde bestillinger, så leveringen din kan bli forsinket. Vi beklager bryet!

Hvordan vedlikeholder jeg spabadet mitt?
07 juni 2021

Hvordan vedlikeholder jeg spabadet mitt?

Hos EXIT Toys synes vi det er viktig at du har glede av spabadet ditt lengst mulig og at det ikke bare er boblebadingen som er avslappende, men også vedlikeholdet. Det er grunnen til at vi gjerne vil gi deg noen nyttige vedlikeholdstips.

Filtrer vannet

En filterpumpe er virkelig et må-ha for spabadet ditt. Som navnet antyder, filtrerer pumpen urenheter ut av vannet. Den sørger også for at vannet er i bevegelse, noe som hindrer algevekst i vannet og sleipe spavegger. Med andre ord gjør pumpen mye av jobben for deg! Siden vi liker at ting skal være så enkle som mulig, blir en filterpumpe levert som standard ved ethvert EXIT spa.

Test pH-verdien og klornivået i vannet

Vannet i et spa kan bli herlig oppvarmet, men dette kan også forårsake raskere algevekst. For du er ikke den eneste som elsker varmt vann, algene elsker det også. For å hindre alger og bakterier er det viktig å opprettholde riktige klornivåer i spavannet. Vær også oppmerksom på pH-verdien i vannet: en korrekt pH-verdi sikrer at kloren har optimal effekt.


Hvordan vedlikeholder jeg spabadet mitt?


Hvor ofte måler du verdiene i vannet og hvordan vet du om de er korrekte? EXIT Toys råder nye spa-eiere til å sjekke verdiene hver andre eller tredje dag ved hjelp av teststrimler. Med teststrimlene fra EXIT Toys får du vite pH-verdien og klornivået i vannet på et øyeblikk. Dypp strimlene i vannet og sammenlign fargene på teststrimmelen med fargene på pakningen. Stemmer ikke fargene overens? Med et spa-vannbehandlingssett, klortabletter og pH-pulver kan du enkelt få verdiene i balanse igjen. Hvis verdiene holder seg stabile, kan du bare lene deg tilbake i spabadet ditt, og du trenger bare å teste en gang i uken.

 

Også nyttig: den første gangen du starter opp spabadet, kan du også bruke quick tabs. Disse bringer klornivået hurtig til riktig nivå, og du kan nyte et boblebad på kort tid!

Rengjør spabadet ditt med vedlikeholdsprodukter

Noen ganger er det på tide å brette opp ermene! Gi veggene og bunnen i spabadet en rengjøring med EXIT spa rengjøringssett. Med dette settet har du alt du trenger for å få et rent og friskt spabad. En bunnstøvsuger er nyttig for din store rengjøringssjau: denne fjerner selv de minste urenheter fra bunnen.

Hvordan vedlikeholder jeg spabadet mitt?

Frisk opp vannet

Sist, men ikke minst, husk å skifte ut vannet i spabadet fra tid til annen. Så lenge du oppretteholder pH-verdien og klornivået, er det på tide med en ny rengjøring etter rundt to måneder. Det spiller ingen rolle hvor ofte du bruker spabadet: jo lenger vannet er i spabadet, desto mer bakterier kan akkumuleres. Jevnlig utskifting av vannet vil sikre at boblingen i spabadet ditt fortsetter å være en velværeopplevelse.


Hvordan vedlikeholder jeg spabadet mitt?


Ønsker du å holde vedlikeholdet på et minimum? Da hopper du i dusjen før du går opp i spabadet og vasker badedrakten uten syntetisk vaskemiddel. Dette vil gjøre veggene i spabadet mindre sleipe og holde vannet klart lenger.


Med disse vedlikeholdstipsene vil boblingen i ditt eget spa fortsette å være en glede og fornøyelse. Er du ennå ikke eier av et spa? Søk i vårt utvalg av lettstelte spabad.

Lyst til å få vite mer? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du spørsmål om våre utendørs leker og lekeapparater? La oss få vite det! Kontakt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com. Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Hvordan vedlikeholder jeg spabadet mitt?
Skrevet av: Joris