EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Hyggelige ting å gjøre med barna dine: hagearbeid
17 mai 2018

Hyggelige ting å gjøre med barna dine: hagearbeid

Er hagearbeid en ekte lidenskap for deg, mens det virker som du ikke kan få ungene dine interessert i det hele tatt? Plantekassene fra EXIT Aksent er fantastiske for dyrking av planter, urter og grønnsaker. De følgende tipsene kan overbevise selv de tøffeste ungene om å la fingrene bli møkkete i en plantekasse.

Hagearbeid: learning by doing

Barn er fra naturen av veldig nysgjerrige. Og mens de steller litt i hagen, kan de også støte på uvante ting. Det er din jobb å lære dem alt du vet. Og hva er den beste måten, om ikke med en plantekasse? Det er ikke bare morsomt, det får også barna til å bli mer bevisst naturen. Få dem til å oppdage at grønnsakene ikke kommer fra en fabrikk og fremfor alt - lær barna dine alt om skjønnheten i naturen!

Herlige, barnevennlige planter

For ikke å presse tålmodigheten til barna for langt, bør du velge frø som er lette å plante og som vokser raskt i plantekassen, med eller uten drivhus. Ideelle grønnsaker å så er salat, løk, beter og reddiker. Barna vil også elske å plante grønnsaker som de kan spise umiddelbart etter at de har vokst frem. De blir forbløffet over å spise gulrøtter, agurk eller tomater rett fra hagen. Selvfølgelig vasker du grønnsakene godt på forhånd!


Hyggelige ting å gjøre med barna dine: hagearbeid


For variasjonens skyld er det fint å bruke ulike farger og plantesorter. For eksempel er det veldig fint å dyrke fargerike blomster. Og hvis frøene vokser for langsomt, kan du også plante et par modne planter på bare flekker. Det skaper liv i plantekassen og holder barna i aktivitet.

På egen hånd

For øvrig kan du la barna gjøre så mye som mulig på egen hånd. Det er utrolig hyggelig å høre barna si at de har dyrket frem plantene på egen hånd. Altså, å så, plante, rake og vanne: få barna dine til å kaste seg over hagearbeidet. Hvis alt går bra, vil de snart fortelle venner og familie om alt de har dyrket og sett vokse frem i plantekassene.


Hyggelige ting å gjøre med barna dine: hagearbeid

De er sjefen

Med plantekassene fra EXIT Aksent har ungene en plantekasse som passer til deres egen størrelse. Plantekassen ble utviklet spesielt for barn, og med barnehageredskapene fra EXIT, har de sin egen skuffe, rive og spade. Er det på tide å rette søkelyset mot hagearbeid med ungene dine? Det tror vi det er! Se på vårt utvalg av Aksent plantekasser.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT plantekasser? La oss få vite det, og vi vil være glade for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!

Hyggelige ting å gjøre med barna dine: hagearbeid
Skrevet av: Laura