EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Med sikkerhetsfliser er du sikret et trygt trampolinehopp
10 august 2021

Med sikkerhetsfliser er du sikret et trygt trampolinehopp

Kunne du tenke deg en trygg trampoline uten et sikkerhetsnett? Da kan en EXIT trampoline med sikkerhetsfliser være akkurat det du trenger. I denne bloggen vil vi fortelle deg alt om fordelene ved sikkerhetsfliser og betydningen av dem.

Sikkerhetsfliser for trampoliner på bakkenivå

Sikkerhetsflisene fra EXIT Toys er laget for trampoliner på bakkenivå, og du kan bestille dem i kombinasjon med EXIT Dynamic trampoliner. Sikkerhetsflisene kan bare fås hos EXIT Toys og våre partnere og kan ikke bestilles separat.

Sikkerhet først

Trampoliner på bakkenivå må leveres med et godkjent sikkerhetsnett eller leveres med en beskyttelse på 1 meter rundt hoppoverflaten. Dette er påbudt ifølge loven, og sikkerhetsnettet eller beskyttelsen mot fall må leveres sammen med trampolinen. Selvfølgelig tar EXIT Toys ansvaret for bare å utvikle trygge trampoliner. Og hvis du sier beskyttelse mot fall, sier vi: sikkerhetsfliser!


Flisene er laget av gummi, noe som gjør dem støtabsorberende. Flisene er også utstyrt med antiskli, noe som betyr ekstra sikkerhet. Sikkerhetsflisene fra EXIT Toys er godkjent i samsvar med EN1177 sikkerhetsstandarder. Disse europeiske standardene for lekeutstyr vurderer overflatene ved maksimal fallhøyde. Du kan hoppe himmelhøyt uten noen bekymringer!


Med sikkerhetsfliser er du sikret et trygt trampolinehopp

Stilfull hage

I tillegg til sikkerheten er utseendet til en trampoline med sikkerhetsfliser en stor fordel. Sikkerhetsfliser er et alternativ til et sikkerhetsnett, men er mye mindre iøynefallende. Du plasserer sikkerhetsflisene på bakken rundt trampolinen, og flisene har hull som gresset vokser gjennom. Etter hvert blir alt sammen til en enhet med en overflate av gress! Sist, men ikke minst - flisene er og blir diskret takket være den UV-bestandige grønne fargen.


Med sikkerhetsfliser er du sikret et trygt trampolinehopp

Vedlikeholdsvennlige fliser

Selvfølgelig er EXIT Toys sikkerhetsfliser vedlikeholdsvennlige. Siden sikkerhetsflisene er fylt med sand som gresset vil vokse gjennom, er det ingen mulighet for å at det legger seg skitt og lort mellom flisene. Gresset som vokser gjennom hullene i flisene kan lett klippes, du kan bruke gressklipperen over flisene. Og selve flisene - som er helt usynlige - kan du glemme. De krever ikke noe vedlikehold!


Med sikkerhetsfliser er du sikret et trygt trampolinehopp

Ja, de vil jeg ha!

Vil du også gjerne se (eller kanskje vi burde si ‘ikke se’) sikkerhetsfliser rundt trampolinen din? Se og bestill dem direkte i kombinasjon med EXIT Dynamic trampoline på bakkenivå.

Har du lyst til å finne ut mer om trampoliner og sikkerhet?

Nysgjerrig på hvordan du kan gjøre trampolinehoppingen enda tryggere for alle aldersgrupper? Du kan leser mer i bloggen "Trampoliner og sikkerhet".

EXIT kundeservice er her for deg

Har du lyst til å finne ut mer om sikkerhetsfliser? Har du flere spørsmål? La oss få vite det, og vi vil være glade for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!

Med sikkerhetsfliser er du sikret et trygt trampolinehopp
Skrevet av: Nadesjda