EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
0
Min trampoline om høsten og vinteren
19 september 2018

Min trampoline om høsten og vinteren

Høst og vinter: dette er dessverre månedene da trampolinen knapt er i bruk, kanskje ikke i det hele tatt. Hvordan kan du best ta vare på trampolinen gjennom disse mørke dagene?

Ja, vi kan leke utendørs!

Få mest mulig ut av trampolinen din om våren og sommeren. EXIT trampoliner kan stå ute dag og natt i disse månedene, Disse trampolinene er UV- og værbestandige. Praktisk når det er hetebølge, eller når sommerbyger feier over landet. Vennligst merk: Til og med om sommeren kan det forekomme ekstremvær. Les her om hvilke forholdsregler du i så fall bør ta.

De mørke dagene

Imidlertid: Trampolinene fra EXIT Toys kan til og med stå ute om høsten og vinteren, ikke noe problem! I så fall anbefaler vi at du setter bort polstringen og sikkerhetsnettet (inkludert rørene). Beskytt resten av trampolinen med EXIT trampolinetrekk. På denne måten vil rammen, matten og fjærene holde seg i god stand.

 

Å la trampolinen stå ute er ikke bare praktisk, det gjør det også lettere å (de)montere den når været er fint nok for utelek om høsten eller vinteren.

Er alt i orden?

Se etter trampolinen også i høst- og vintermånedene: Sjekk jevnlig for å se om det ikke har samlet seg for mye jord eller regn oppå trampolinen. Sørg for å sikre den i stormfullt vær, og følg nøye med på hva slags tilstand trampolinen er i. Også om våren og sommeren!

Sett den bort

Du kan også velge å sette inn hele trampolinen om høsten og vinteren. Det gjør at du må bruke ekstra tid på (de)montering. Pass på at du følger instruksjonene i manualen som følger med, men i omvendt rekkefølge. Ta for eksempel ut fjærene på tvers slik at de ikke strekker seg.

 

Og vennligst husk at det vil bli sol etter regn og at etter vinter kommer våren! Tid for å nyte din EXIT trampoline fullt ut!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om trampolinene fra EXIT? La oss få vite det, og vi vil være glade for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!

Min trampoline om høsten og vinteren
Min trampoline om høsten og vinteren
Skrevet av: Laura