EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Min trampoline i all slags vær
19 september 2018

Trampoliner: hva skal man gjøre i ekstremvær?

En trampoline som står ute dag og natt må kunne tåle alle slags værforhold. EXIT trampoliner er værbestandige og er motstandsdyktige mot praktisk alle typer vær. Imidlertid er det viktig å ta spesielle forholdsregler under ekstreme værforhold:

La det regne!

Våre EXIT trampoliner tåler regn. Men vennligst merk: kraftige regnskyll og snøfall kan forårsake tung vekt oppå trampolinen. Fjern vannet eller snøen i tide slik at det ikke går utover fjærene, og sørg for at de ikke blir slappe.

 

Dette er grunnen til at trampolinetrekkene fra EXIT Toys har avløpshull. Disse hullene gjør at regnvannet kan renne bort. Imidlertid kan disse hullene også tette seg til. Derfor råder vi deg til å følge nøye med på trampolinen under og etter regnskyllene.


Trampoliner: hva skal man gjøre i ekstremvær?

(Sterk) vind og storm

Når du har med sterk vind å gjøre, bør trampolinen være skikkelig forankret på bakken. Du kan forankre EXIT-trampolinen på stengre med et forankringssett fra EXIT Toys. Er en kraftig storm i vente? Du vil selvfølgelig ikke at trampolinen din skal revne eller blåse bort! I det tilfellet er den beste løsningen å lagre den trygt.

Trampoline og frost?

Og hva når det begynner å fryse? Da råder vi deg til å sette inn polstringen og sikkerhetsnettet (med rørene og det hele). Disse delene tåler ikke frost og kulde. Siden trampolinen neppe vil bli benyttet i høst- og vintermånedene, foreslår vi at du alltid setter inn disse delene i denne perioden. Les mer om trampolinen om høsten og vinteren.

Beskytt trampolinen din

Så EXIT trampoliner kan stå ute i all slags vær. Men du kan passe ekstra godt på å beskytte trampolinen mot alt den kan bli utsatt for utendørs. Du kan for eksempel plassere den under tak i hagen. Men pass på at det er nok plass rundt trampolinen når noen hopper på den. Dette betyr endeløse timer med bekymringsløs trampolinemoro i all slags vær.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT trampoliner? La oss få vite det, og vi vil være glade for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!

Trampoliner: hva skal man gjøre i ekstremvær?
Skrevet av: Joris