EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Trampoliner og sikkerhet
13 juli 2018

Trampoliner og sikkerhet

En trampoline i hagen betyr gøy for gammel og ung. En trampoline fra EXIT Toys sikrer dere årevis med hoppemoro. Men sikkerhet er vår høyeste prioritet. Barn vil selvsagt hoppe og leke veldig ivrig på en trampoline, og nettopp derfor er sikkerhet så viktig. Dermed kan både barna slappe av og de voksne føle seg beroliget. Men hvordan gjør man en trampoline trygg for alle? EXiT forklarer:

Kvaliteten på trampolinen din

Når du kjøper en trampoline, bør du forsikre deg om at den tilfredsstiller alle kravene til sikkerhetsnormer. Det innebærer at den må være utstyrt med sikkerhetsdeklarasjoner som for eksempel TÜV, EN og GS. Du vil finne mer informasjon når det gjelder sikkerhet i bloggen vår om kvalitetsmerker. I tillegg er det for eksempel av stor betydning at bena er solide. Dette sikrer at trampolinen holder seg stabil selv under de villeste ablegøyer!

 

Kvaliteten på polstringen er også av stor betydning: Jo tykkere og bredere polstring, desto bedre. Og skulle du ved et uhell lande ved siden av hoppematten, vil skummet i polstringen sørge for en myk landing. Det er også viktig at polstringen dekker fjærene helt slik at barn ikke risikerer å sette fast føttene mellom fjærene.

Ekstra trygt: Fotbeskyttelsessystem

Veiligheid rondom de veren is dus heel belangrijk en daar hebben we bij EXIT Toys iets voor ontwikkeld: het foot protection system (FPS). Dit systeem zorgt ervoor dat je nooit met je voeten onder de beschermrand kúnt komen en dus ook je voeten hier niet aan kunt bezeren.

Kontrollering av trampoline

Sjekk trampolinen din med jevne mellomrom; er du sikker på at hoppematten og fjærene ikke har begynt å henge ned? Er alle rørene stadig på plass innenfor rammen? Har polstringen stadig beholdt formen sin? Alle disse tingene er det viktig å holde øye med for å unngå uvelkomne overraskelser. Og når våren så kommer, er det ingenting som hindrer deg i å nyte trampolinen din!

Trampoliner og sikkerhet

Det tryggeste stedet for din trampoline

Står trampolinen på et trygt sted? Du bør forsikre deg om at det er minst 2 meter åpent rom rundt trampolinen. Derfor er det viktig å sørge for nok avstand mellom trampolinen og for eksempel hekker, vegger eller gjerder. Når det gjelder trampoliner uten sikkerhetsnett, anbefales det å plassere dem på et mykt underlag. Når du hopper ut eller tilfeldigvis lander utenfor, vil du i hvert fall lande mye mykere.

Klare skikk og bruk-regler

Men det viktigste er å sette opp regler for barna dine når det gjelder bruken av trampolinen. Hvilke stunts får de for eksempel lov til å utføre? Baklengs salto eller andre triks? Og hvor mange barn kan være der på en gang? 1, 2, 10? For pass på: jo flere barn, desto lettere er det å støte sammen.

 

Også praktisk: plasser trampolinen på et sted der du kan se dem fra huset. Leker barna ute, mens du er travelt opptatt inne? Da kan du i det minste alltid holde øye med dem. Men det aller viktigste er selvfølgelig at barna har det morsomt på trampolinen, år etter år!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du noen spørsmål om trampolinene våre eller sikkerheten under bruk? La oss får vite det! Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send oss en e-post til info@exittoys.com. Vi vil være hoppende glade for å kunne hjelpe deg!

Trampoliner og sikkerhet
Skrevet av: Joris