EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
0

Det er høysesong, og vi opplever en ekstrem mengde bestillinger, så leveringen din kan bli forsinket. Vi beklager bryet!

Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: : EXIT Sprinqle
15 juni 2021

Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: EXIT Sprinqle

Med starten på sommeren er det på høy tid å gå ut for å leke med vann. I tillegg til svømmebassenger finner du også de beste vannlekene hos EXIT Toys, så du kommer til å få en splashing sommer! Har du allerede blitt kjent med EXIT Sprinqle? I denne bloggen vil du finne ut hvorfor du ikke kan unnvære dette settet med interaktive vannfliser i hagen din!

 

EXIT Sprinqle forfrisker alle

Sprinqle består av et sett med 9 vannlekefliser eller et sett med 25 vannlekefliser. Dette gjør Sprinqle velegnet for små og større grupper av barn. Inni vannflisene er det små fontener som gir herlig avkjøling på varme sommerdager!

Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: : EXIT Sprinqle

Kontroller vannet med fotkontrollen

EXIT Sprinqle har fotkontroll som standardutstyr. Dette gjør at du kan kontrollere fontenene med foten. Du kobler hageslangen til panelet og lar deg overraske av ett av de tre spillene som er inkludert. Trykk én gang lett med foten på panelet for det første spillet, to ganger for det andre spillet og tre ganger for det tredje spillet.


Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: : EXIT Sprinqle

Interaktivt vannlekeutstyr med en app

Det unike med EXIT Toys vannfliser er at de kan styres både med foten og med en app. Kult! Sprinqle-appen betjener flisene via Bluetooth. Appen kan lastes ned gratis i App Store eller i Google Play Store. Ferdig? Da er du klar for timevis med vannmoro.

 

Sprinqle-appen består av ikke mindre enn syv spill. Test reaksjonstiden din med spillet “Catch”, hopp over vannstrålene med spillet “3 for 3” eller forsøk å unngå vannstrålene med “Random”. Appen er gøy for barn og foreldre: du kan bruke appen til enkelt å kontrollere Sprinqle og foreldrene kan stå trygt på avstand. På denne måten holder du deg tørr, og du får tid til å nyte en forfriskende drikk!


Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: : EXIT Sprinqle

 

I tillegg til de syv spillene i appen, har du muligheten til å bestemme deg for hvilken lekeflis vannstrålen skal komme fra. Dette gjør EXIT Sprinqle høyst interaktiv! I appen kan du se alle lekeflisene i en enkel layout. Klikk på den og forsøk å treffe personen på flisene. Kan du overvinne vannstrålene?

Lag de vakreste formasjoner med vannflisene

Sprinqle vannlekefliser fra EXIT Toys kan enkelt legges i den formen og størrelsen du ønsker. Legg dem i en firkant, i en rett linje eller til og med i hoppe paradis-form! Ved hjelp av koblingene kan du enkelt klikke dem sammen. Med klikk-klossene fra EXIT som følger med, kan du lage de fineste figurer på vannflisene. Ved at du kan lage figurer eller bokstaver med klikk-klossene, er EXIT Sprinqle også veldig lærerikt: hvor god er du allerede til å telle og skrive?


Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: : EXIT Sprinqle

Vannstråler opp til 3 meter høye

EXIT Sprinqle er utstyrt med 9 vannstråler. Disse vil bringe den utendørs leken med vann til nye høyder: vannstrålene kan bli opptil 3 meter høye! Vil du heller ha vannstråler som ikke er så høye? Med trykkregulatoren på kontrollpanelet kan du justere hvor høyt du ønsker fontenene skal sprøyte vannstrålene. På den måten kan også de minste ha det gøy med vannet. EXIT tips: forsøk å fange vannstrålene og la dem gå høyere og høyere. Hvor høyt kan du gå?


Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: : EXIT Sprinqle

Sikkerhet først

Selvfølgelig har EXIT Toys også tenkt på sikkerheten. Du kan for eksempel enkelt klikke på plass en kant rundt flisene. Dermed kan barna leke barføtt på vannflisene uten at du trenger å bekymre deg. EXIT Sprinqle har også en antisklistruktur, så lekeflisene kan ikke plutselig forandre seg til en vannsklie!

Vil du ha mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du noen spørsmål om Sprinqle? La oss få vite det! Kontakt oss via chat, ring oss på 0800 - 52721 eller send e-post til info@exittoys.com. Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Vannlekeutstyret som er et må-ha denne sommeren: : EXIT Sprinqle
Skrevet av: Geke