EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Om EXIT Toys

Om EXIT Toys

Lager lekeutstyr som er en sann glede både for barn og foreldre. I 2011 begynte Leopold, Marcel og Stijn å realisere denne drømmen om å utvikle utendørsleker under navnet EXIT Toys. De var veldig bestemte: Førsteprioritet er å ha det gøy! Dette skjer av seg selv for barn som leker med utendørs leketøy, men å ha det gøy på jobben og i organisasjonen ligger i kjernen av det hele.

I årene som fulgte oppdaget et økende antall forbrukere produktene fra EXIT Toys, og utvalget ble stadig større. Fra trampoliner til gokarter eller svømmebasseng: vi har det hele. EXIT Toys er nå aktive i tretti land i Europa og til og med enda lenger unna.

Å leke utendørs, noe så spennende!

Det er ute i friluft at barna opplever de beste eventyrene. Vi som jobber hos EXIT Toys er overbevist om at flotte utendørsleker betyr ekstra moro. Jo mer solid, smart og lekent et lekeapparat er, desto morsommere er det for barna å leke med det. Dette er nettopp grunnen til at utformingen av produktene er det aller viktigste. Det oppmuntrer oss til alltid å være på jakt etter det fantastiske, lille ekstra. Kult tilbehør som en trampoline-basketkurv, gokart-tilhengere eller et overbygg til svømmebassenget gjør leken utendørs spennende, gang på gang!

Morsomt, sikkert og smart

Vi vil også veldig gjerne at foreldrene skal like våre EXIT Toys-produkter. Derfor bruker vi bare de beste materialene for å forsikre oss om at våre utendørs leker vil vare i mange år og at de er så trygge som mulig i bruk. Og for ikke å forglemme, på grunn av det elegante, tidsmessige designet vil produktene våre være en attraksjon i hagen din. Veldig behagelig for øyet!

År med spill moro

Vi ønsker at barna skal ha glede av våre utendørs lekeapparater så lenge som mulig. Dette er grunnen til at vi alltid er står klare til å hjelpe deg når trampolinen trenger en ny fjær, gokarten trenger et nytt bakhjulsdekk eller basketballstativet trenger et nytt nett. I vår nettbutikk vil du finne reservedeler til produktene våre, slik at vi kan gi lekeutstyret til utendørs bruk et nytt liv. På denne måten kan vi garantere deg moro i år etter år.

Mer enn glade for å kunne hjelpe deg

Trenger du råd når det gjelder våre lekeapparater til utendørs bruk? Vi vil gjerne tilby deg personlig hjelp. Vi forstår godt at det å bestemme seg for en trampoline, et svømmebasseng eller et lekehus ikke er gjort over natten. Så hvis du er usikker på hvilket lekehus som passer best, når sandkassen blir levert eller hvordan du skal grave ned en trampoline? Ikke nøl med å ringe oss, kontakt oss via chat eller send oss en e-post og vi vil være mer enn glade for å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Teamet til EXIT Toys er til stede for deg!

Om EXIT Toys