no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Tren fotballteknikk med
EXIT fotballmål: det er
der du scorer!

Se utvalget

EXIT fotballmål

Du scorer oftere med EXIT fotballmål! Spiller du ofte på fotballbanen, og ville du foretrekke å trene hjemme? Da er EXIT Toys den rette adressen for deg. Fotballmål kommer i mange typer og størrelser som passer for hager og fotballbaner, fra små til store. Det er grunnen til at vi er glad for hjelpe deg med å finne det fotballmålet som best tilfredsstiller dine behov!

Fotballmål i aluminium: sterke og lette

Serien EXIT Scala er laget av aluminium, noe som gjør målene sterke og samtidig lettvektige. Det gjør det lett å flytte målene, for eksempel når du ønsker å slå plenen. Dessuten har aluminium en lang levetid fordi materialet verken ruster eller brytes ned av sol eller regn.

Fotballmål i stål: solide og sterke

Fotballmålene fra EXIT Toys er populære av mange grunner, blant dem den galvaniserte og pulverlakkerte rammen av høy kvalitet. Fotballmål av stål er solide og sterke og har lang levetid. Det er derfor EXIT fotballmål egner seg til svært intensiv bruk. En treningsvegg er standard tilbehør til EXIT Maestro, Coppa og Finta for enda flere variasjoner når dere spiller fotball.

Fotballmålene i stål fra EXIT kan fås i to varianter. Målene med svart ramme, som EXIT Coppa, Finta og Forza, er av meget høy kvalitet og har elegant design. Hvis du er på jakt etter et fargerikt og budsjettvennlig fotballmål, bør du gå for fotballmålet EXIT Tempo; med det slående, freshe, grønne designet er det virkelig et blikkfang i hagen din!

Sammenleggbare fotballmål

EXIT Flexx fotballmål er sammenleggbare mål som kan settes opp hvor som helst på et øyeblikk. Du kan enkelt og greit skape en fotballbane der du kan trene eller spille en kamp. Fotballmålene Flexx er fleksible og veier lite. Takket være den praktiske bærevesken kan du ta disse målene med deg overalt, fra parken til campingplassen!

fotballklubber

Er det på tide å skifte ut fotballmålene i klubben din eller er du på jakt etter mindre mål slik at også de yngre barna kan ha glede av sporten? EXIT fotballmål passer for fotballklubber. Vårt brede utvalg har et fotballmål som passer for ethvert nivå innen sporten. Og takket være finishen av høy kvalitet har EXIT fotballmål lang levetid.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om fotballmålene fra EXIT Toys, eller ønsker du mer informasjon? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!