no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Lyst til å ragge superraskt
omkring? Med gokarter
får du det hele!

Se utvalget vårt

EXIT Gokarter

Du vil oppleve de kuleste eventyrene med gokartene fra EXIT Toys. Ragg rundt kvartalet med venner og transporter ting fra A til B i din egen gokart-tilhenger. EXIT gokarter sørger for uendelig mange timer med fantastisk moro!

For små og store

EXIT Toys har gokarter for barn i alle aldre, og med det regulerbare setet kan gokartene vokse med barna. Gokartene EXIT Foxy passer for barn fra to år, og vi har gokartene Spider og Cheetah for de eldre barna. Gokartene fra EXIT veier lite, noe som gjør det lett å bære dem med seg overalt. Kjør dine egne veier med EXIT gokarter!

Stjel showet med gokarten din!

Gokartene fra EXIT Toys kan fås i forskjellige farger og temaer, og sporty felger, klistremerker og en spoiler gjør dem komplette. Ekstra gøy: Med frontlyktene og blinklysene på Spider- og Cheetah-gokartene vil du til og med skille deg ut i mørket. EXIT-lydboksen med ekte racinglyder gjør gokarten din ekstra kul, og med EXIT sikkerhetsflagg blir du mer synlig. Så stjel showet med gokarten din!

Gokarter med tilhenger

Som en profesjonell sjåfør med EXIT gokarter med tilhenger. EXIT-tilhengerne er designet spesielt for gokartene våre, og det er grunnen til at de har de samme kule designene. Du kan bruke dem til å transportere sand, blader eller leketøy, og det morsomme er: med den funksjonelle vippeposisjonen trenger du ikke skille tilhengeren fra gokarten for å tømme den.

Har du allerede din egen EXIT gokart, og har du lyst på en tilhenger som passer til den? EXIT-tilhengerne kan også kjøpes separat: velg et matchende design eller gå for et annet kult design og kjør rundt som en ekte proff!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT gokarter? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!