no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Husker for ung og gammel:
fra babyhusker til kule
fugleredehusker og huskeposer!

Se utvalget vårt

Husker

Husker har alltid vært populære lekeapparater i hagen. Grunnen er åpenbar! Antallet huskeseter er uendelig, og du kan lett snu dem rundt. De aller minste ungene kan fryde seg over å bli dyttet på i en babyhuske, i tillegg finnes kule huskeposer og netthusker for de virkelige vågale. Aldri et kjedelig øyeblikk med EXIT husker!

For de aller minste

EXIT babyhusker er et tydelig bevis på hvor morsomme husker er for de aller minste barna. Babyhusken har en stropp som hindrer at smårollingen sklir ut, og husken kan henges opp ved siden av de vanlige huskene. På den måten kan brødre og søstre i alle aldre kose seg med å huske sammen.

Gynge i huskeposer

Barna elsker å leke ute i friluft. Leke, gynge, virvle rundt og boltre seg; barnas kreativitet kjenner ingen grenser. EXIT huskeposer gir barna endeløse muligheter til å leve ut sine fantasier og få utløp for energien sin. Huskeposene gir endeløs moro. Huskeposen fra EXIT er ikke bare morsom og pen, den utfordrer barna til å utforske sine motoriske ferdigheter og videreutvikle dem!

Seil som en sjørøver!

Skip ohoi! Med hengehusken EXIT Samba er hver dag et nytt eventyr. Hengehusken er en moderne huske med en unik utforming og en ekstra stor sitteflate. La fantasien få fritt løp og seil på de farefulle hav som en modig sjørøver. Dere kan huske to og to sammen, eller du nyter å gynge henslengt i husken. Alt er mulig med husken EXIT Sampa!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT husker? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!