EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Innlogg og mine data
Hvordan beskyttes mine personopplysninger?

EXIT Toys kommer ikke til å selge videre dine personopplysninger til tredjeparter, og vi vil kun overføre disse opplysningene til tredjeparter som er involvert i behandlingen av bestillingen din. Våre ansatte og tredjeparter som vi jobber sammen med er forpliktet til å verne om dine personopplysninger. Derfor er dine personopplysninger trygge hos EXIT Toys. Vi setter pris på at du stoler på oss og derfor behandler vi personopplysningene dine med stor respekt. Personopplysningene dine vil alltid være beskyttet og bli behandlet konfidensielt.

Hva gjør jeg hvis jeg glemmer passordet mitt?

I Min konto, under de to feltene for innlogging, finner du en link der det står 'Glemt passord?' Hvis du klikker på linken, kan du skrive inn e-postadressen du brukte da du registrerte deg hos EXIT toys. Hvis du så klikker på 'forespørsel', vil du umiddelbart motta en e-post med en nøkkelkode du trygt kan bruke for å opprette et nytt passord.

Hvordan kan jeg endre kontoopplysningene mine?

Du kan endre opplysningene dine ved å logge deg inn (øverst til høyre på siden) og så klikke på 'Endre opplysningene mine'. En side der du kan foreta endringene kommer da opp. Ved å klikke på 'Lagre opplysningene mine' nederst på siden, vil endringene bli lagret i systemet vårt.