EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Sandkasser
Hva slags sand egner seg best i sandkassen?

Sand til sandkasser er tilgjengelig; det kalles også for sandkassesand. Sanden er siktet og vasket, den har fine korn og er derfor perfekt for barn.

Har du allerede sand hjemme hos deg? Sjekk følgende:

  • Kleber sanden? Hvis sanden er for løs og tørr, kan ikke barna bygge sandslott og da får de ikke mye glede av å leke i sandkassen!
  • Er det leire i sanden? Leire skitner til knærne og gir brune flekker på klærne.
  • Finnes det skarpe gjenstander i sanden? Barn kan få kutt og skader hvis det er skarpe gjenstander i sanden.
Hvor mye sand kan EXIT sandkasse inneholde?

Vi anbefaler at du fyller opp sandkassen 75 %. Det forhindrer at overskudd av sand ender på utsiden av sandkassen. I produktbeskrivelsen av sandkassene står det hvor mange kilo sand du kan ha i din EXIT sandkasse. Under er en liste over antall kilo sand til sandkassene:

EXIT Aksent sandkasse                            45 kg
EXIT Aksent sandkasse med benker     440 kg

Vann stagnerer i min EXIT sandkasse. Hva kan jeg gjøre med det?

Dersom vann stagnerer i sandkassen, er det mulig at sandkassen ikke evakuerer vann effektivt. Problemet kan være knyttet til underlaget. Uansett så anbefaler vi at du ikke plasserer sandkassen midt på en betongflis på 100x100 cm eller på en fliselagt terrasse.

I tillegg holder ikke trekkene til sandkassene våre sanden tørr. Det er fordi trekkene ikke er vanntette, slik at sandkassene blir godt ventilert og det ikke kommer mugg.