EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Spabad
Hva slags materiale er et EXIT Leather Premium spa laget av?

Både innvendig og utvendig er vårt Leather Premium spa laget av PVC. Skumveggene er laget av polyetylen og er derfor isolerende og energisparende. Bunnen av skum sørger også for eksellent sittekomfort.

Hva slags materiale er et oppblåsbart EXIT spa laget av?

De oppblåsbare EXIT-spabadene har ekstra sterke vegger av tre lag med PVC og et fundament av skum som gir eksellent sittekomfort.

 

Hvor mye energi bruker spabadet mitt fra EXIT?

I gjennomsnitt bruker et spa fra EXIT Toys 8 kwh per dag, ved en utetemperatur på 20 grader. Dette avhenger imidlertid av flere faktorer som mengden vann i spabadet, om badet er i solen og om du dekker til spabadet når det ikke er i bruk.

Hva slags overflate anbefaler du for mitt EXIT spa?

Vi råder deg til å plassere spabadet fra EXIT på en jevn overflate. Dette vil forhindre skader på grunn av humper og skarpe steiner og sikre at du kan ha glede av det i lang tid!

 

Hva er maksimum vanntemperatur i et EXIT spa?

Maksimumstemperaturen i et EXIT spa er 42 grader.

 

Vil vannet i spabadet mitt fra EXIT holde riktig temperatur hvis jeg ikke dekker det til?

Også om du ikke dekker til spabadet vil temperaturen være tilstrekkelig. Avhengig av den omkringliggende temperaturen vil et utildekket spabad miste mer varme, noe som gjør at varmeelementet må jobbe hardere.

Hvilken minimumstemperatur anbefaler du for bruke av spabadet mitt fra EXIT?

Vi anbefaler at du bruker ditt EXIT spa ved en utendørstemperatur på minimum 5 grader.

Bør jeg alltid la spavarmen stå på?

Det avhenger av hvor ofte spabadet blir brukt. Ønsker du å kunne nyte et varmt spa hver dag? Da anbefaler vi deg å la varmeelementet stå på. Går det flere dager etter hverandre uten at spabadet er i bruk? Da er det bedre å slå av varmeelementet

Hvor fort går det å varme opp spabadet?

Det avhenger av mange faktorer som for eksempel utgangstemperaturen, den omkringliggende temperaturen, størrelsen på spabadet, materialet i spabadet og måten det er dekket til på. Ved en utendørs temperatur på 20 grader kan du gå ut fra at spabadet varmes opp 1 til 2 graderi timen. Et spa av polyetylen vil varmes opp litt raskere: 1.5 til 2.5 grader per time. Dette betyr at spabadet vanligvis når ønsket temperatur etter en dag.

Hvordan holder jeg mitt EXIT spabad rent?

For å holde spabadet ditt fra EXIT rent er en filterpumpe virkelig et må-ha. Den filtrerer skitne partikler fra vannet og holder vannet i bevegelse. Dette hindrer algevekst i vannet. For å hindre alger og bakterier er det også viktig at klornivået i spavannet ditt er korrekt. Et riktig pH-nivå vil sikre at kloren er mest mulig effektiv. Veggene og bunnen i spabadet kan rengjøres med EXIT rengjøringssett for spa eller EXIT bassengstøvsuger. Vil du gjerne lære mer om vedlikeholdet av spabadet ditt fra EXIT? Les bloggen vår.

Hvilke spavedlikeholdsprodukter anbefaler dere?

For å hindre alger og bakterier er det viktig at klornivået i spavannet ditt er korrekt. Bruk klortabletter. Med EXIT teststrimler kan du teste pH-verdien i vannet. En korrekt pH-verdi sikrer at kloren jobber mest mulig effektivt. Med EXIT rengjøringssett for spa kan du enkelt rengjøre veggene og bunnen i spabadet ditt, og med en bassengstøvsuger fra EXIT Toys kan du fjerne selv de minste partikler med urenheter fra bunnen.