EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Service 0800 - 52721
0

Det er høysesong, og vi opplever en ekstrem mengde bestillinger, så leveringen din kan bli forsinket. Vi beklager bryet!

Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Hvordan holder jeg svømmebassenget rent?
Hvordan holder jeg svømmebassenget rent?

Rengjøring av svømmebassenget og vannet avhenger av forskjellige faktorer.

Alle EXIT svømmebasseng kommer med en filterpumpe. En filterpumpe filtrerer skitt ut av vannet slik at det holder seg rent. I tillegg bør et desinfiserende produkt som for eksempel klor tilsettes vannet. Klor renser vannet og forhindrer at bakterier og alger florerer.

For å holde svømmebassenget rent, er det også viktig at kvaliteten på vannet er god. Du må ha en riktig balanse av klorinnhold, PH-verdier og den totale alkaliteten i vannet. Med EXIT teststrips, kan du teste vannkvaliteten og ta tiltak dersom verdiene er for høye eller for lave.

For å beskytte svømmebassenget mot værinnflytelser og skitt utenfra, anbefaler vi å bruke et trekk til svømmebassenget. En bakkeduk til svømmebasseng forhindrer skade på bassenget og at undersiden blir tilsølt av jord. Sjekk vårt utvalg av trekk til svømmebasseng.

Dersom det likevel kommer skitt i bassenget, kan du fjerne det med EXIT vedlikeholdssett til basseng. Bruk hoven til å fjerne skitt fra vannet og bunnsugerhodet til en intensiv rengjøring av bunnen til svømmebassenget.