EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Tilbehør til svømmebasseng
Hvor mye energi bruker en varmepumpe fra EXIT Toys?

Med varmepumper fra EXIT Toys og en utendørs temperatur på 26 grader kan COP (effektfaktoren) være så høy som 5. Dette betyr at når 1 kWh elektrisitet går inn i pumpen, vil 5 kWh varme gå inn i bassenget. Dette betyr at varmegevinsten er 4 kWh! Hvor høy COP (effektfaktoren) er, varierer med pumpene. Jo høyere pumpens COP er, desto gunstigere er energiforbruket. Nøyaktig hvor mye energi varmepumpen din bruker, avhenger av mange faktorer, som for eksempel den omkringliggende temperaturen, mengden vann i svømmebassenget, hvor mye sol og vind det er, om bassenget er i et skogsområde og om bassenget blir dekket til etter bruk.

Hjelp, pumpen min fryser! Hva kan jeg gjøre?

På baksiden av varmepumpen fra EXIT Toys er det en varmeveksler som kjølemiddelet går gjennom. . Er dette frosset og viser pumpedisplayet "Error107"? Ingen grunn til bekymring! Dette er et tegn på at pumpen din jobber hardt. EXITs tips: vend baksiden av pumpen mot solen. På denne måten gir du pumpen en hjelpende hånd og badevannet ditt vil komme opp i temperatur på "no time"!

 

Selger dere også filterpatroner?

Nei, EXIT Toys selger filtervatt som passer til sandfilterpumper og patronfilterpumper. EXIT filtervatt sikrer krystallklart badevann, kan vaskes (på 30°C med en vaskepose) og varer opptil to år. Du kan lese mer om fordelene med filtervatt her.

Hvor mye filtervatt trenger jeg i filterpumpen?

Hele innholdet i pakken går inn i en sandfilterpumpe: omtrent 30 enheter. Når det gjelder patronfilterpumper leveres det en større mengde filtervatt enn du trenger i én omgang. Fyll patronfilterpumpen til randen og trykk lett på filtervatten. På denne måten vil 7-8 enheter med filtervatt passe i en 300gal/h pumpe, 8-16 enheter med filtervatt passe i en 530gal/h pumpe og 28-32 enheter med filtervatt passe i en 800gal/h og 1000gal/h pumpe. Spapumpen fra EXIT Toys passer til 7 enheter med filtervatt.

Hvordan fungerer skummet for filtervatten?

Når du bruker filtervatt i en patronfilterpumpe er det viktig å benytte skumbunnen som følger med. Denne stenger av bunnen i pumpen. Dette hindrer at filtervatten kommer for langt inn i pumpen og forårsaker svikt i pumpen, Plasser skumbunnen i filterpumpen før du installerer filtervatten. Du trenger ikke en skumbunn i en sandfilterpumpe, den har allerede en filterplate.

Er en EXIT bassengstøvsuger koblet til svømmebassenget mitt eller en spafilterpumpe?

Nei, en EXIT bassengstøvsuger har et eget batteri og er ikke koblet til en pumpe. Bassengstøvsugeren har et brett for grovere urenheter og et filter der urenhetene samles opp.

Hvordan rengjør jeg bassengstøvsugeren fra EXIT?

Etter bruk kan filterdelen i bassengstøvsugeren enkelt skylles under kranen.