EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Trampoliner
Hvilken trampoline egner seg best for meg?

Det er en fornøyelse å kunne hjelpe deg med å ta det rette valget, slik at trampolinen du kjøper gir deg glede og moro i mange år fremover. Bruk vårt hjelpemiddel for valg av trampoline, følg alle etappene og finn ut hvilken trampoline som møter alle dine behov!

Er trampolinen min vind- eller storm-motstandig?

I prinsippet, så tåler trampolinen en del vindkast. Men dersom kraftige vindkast eller en storm er ventet, er det best å ta noen forholdsregler. 

Hvis vinden er veldig kraftig, anbefaler vi deg at du forankrer trampolinen til bakken. Til trampoliner på bein, har vi spesielle EXIT forankringssett til trampoliner. Hvis en seriøs storm er meldt, anbefaler vi at du stuer vekk trampolinen. 

Dersom en kraftig storm er meldt, anbefaler vi at du stuer bort bakketrampolinen eller den nedgravde trampolinen din, eller at du fester dem godt med spennbånd.

På en rektangulær trampoline, kan jeg snu på nettet slik at åpningen kommer på en annen side?

Nei, det er ikke mulig. Hullene og trekket til sikkerhetsnettet er laget på en slik måte at sikkerhetsnettet må festes på polstringen på en bestemt måte.

Hvor mye ledig plass må jeg ha rundt trampolinen?

Vi anbefaler to meter med ledig plass rundt alle våre trampoliner. Det forhindrer at barn ved uhell faller mot husvegger, hekker, gjerder eller andre gjenstander, når de hopper på trampolinen.

Kan jeg gjøre om min EXIT bakketrampoline med sikkerhetsnett til en bakketrampoline uten et sikkerhetsnett?

Dette er forskjellig for hver trampolineserie. Har du en bakketrampoline som for eksempel EXIT Silhouette eller EXIT Elegant? Da kan du ikke gjøre den om til en bakketrampoline uten sikkerhetsnett; koblingsdelene til disse trampolinene vil stikke ut uten et sikkerhetsnett.

Har du en EXIT Dynamic trampoline på bakkenivå med sikkerhetsnett? I dette tilfellet er omgjøring mulig. Du vil ikke bli plaget av koblinger som stikker ut; disse kan fjernes fra topprøret. Imidlertid er det viktig å sørge for en støtdempende overflate 1 meter rundt hoppeområdet. Tenk for eksempel på sikkerhetsfliser. Disse kan bestilles fra EXIT Toys i kombinasjon med EXIT Dynamic trampoline på bakkenivå.

Kan jeg gjøre om min EXIT bakketrampoline uten sikkerhetsnett til en bakketrampoline med et sikkerhetsnett?

Dette er bare mulig for EXIT Dynamic trampoliner på bakkenivå. Ønsker du å gjøre om denne EXIT-trampolinen? Da kontakter du vår kundeservice. De vil med glede hjelpe deg med å bestille delene som trengs.

Hvordan vet jeg at trampolinen min er trygg?

For å forsikre deg om at trampolinen er trygg er det viktig å kontrollere den regelmessig for ødelagte eller løse deler, slik at du kan bytte dem i tide. Kontroller følgende deler:

  • Hoppeduken: er hoppeduken fremdeles spent?
  • Rammen: er alle stengene godt sammensatt og koblingene fremdeles på plass?
  • Fjærene: er fjærene fremdeles spente og er de i god stand?
  • Polstring: er samtlige fjær fremdeles dekket av polstringen og er fotbeskyttelsessytemet riktig montert?
Hvorfor er det hull i EXIT trampolinetrekkene?

Våre trampolinetrekk beskytter trampolinene mot værinnflytelser som regn, snø, is og UV-stråler, i tillegg til skitt som for eksempel løv fra trærne. Men hva er formålet til hullene i trekket? Hullene sørger for en god drenering, slik at vann og snø ikke stagnerer på trampolinen.

Hvordan gjør jeg ren trampolinen min?

Det kommer an på hvor skitten trampolinen har blitt, men du kan bruke en tørr klut eller en våt klut med kaldt eller lunkent vann. Ikke vask trampolinen med varmt vann, vaskeprodukter eller andre kjemikalier.

Kan trampolinen stå ute om vinteren?

Ja! Du behøver ikke demontere EXIT trampolinen din helt om høsten. Men siden du kommer til å bruke trampolinen mindre eller ikke i det hele tatt om vinteren, så anbefaler vi at oppbevarer polstringen og nettet på et tørt sted. I tillegg kan du dekke til rammen, fjærene og hoppeduken med et trampolinetrekk, for å en optimal bevaring av trampolinen.

Pass opp for regn og snø!

Lengre perioder med regn eller snø legger stor vekt på hoppeduken, slik at fjærene risikerer å bli slakkere. På lang sikt kan det gå utover hoppekvaliteten til trampolinen. For å unngå dette har trekkene våre dreneringshull for å evakuere vann. Men med store mengder regn eller snø som samler seg på trekket, kan hullene fryse igjen eller bli tilstoppet slik at en dam dannes på trampolinen. Derfor bør du huske på å fjerne vann eller snø som stagnerer på trampolinen.

EXIT tips: Har du et sikkerhetsnett som du stuer bort om vinteren? Bruk dekslene (inkludert i settet) til å dekke igjen hullene når du fjerner sikkerhetsnettet. Det forhindrer at skitt kommer inn i trampolinen.

Kan jeg bestille en separat polstring til trampolinen min?

Ja, vi har reservedeler til alle våre utendørsleker. Pass på å velge polstring til riktig trampolineserie og størrelse når du bestiller. Finner du ikke den reservedelen du trenger? Gi oss beskjed og vi hjelper deg med å finne den riktige delen.

Merk: EXIT polstringer passer kun til EXIT trampoliner, ikke til trampoliner fra andre merker.

Sikkerhetsfliser for trampoliner
Hvordan blir sikkerhetsflisene levert til meg?

Våre sikkerhetsfliser blir levert hjem til deg på én pall av Dachser. Vennligst hold regning med at hver av flisene veier omtrent 8 kilo.

Hvordan bør jeg plassere sikkerhetsflisene fra EXIT?

Antallet, typen og fordelingen av sikkerhetsfliser varierer for hver trampolineserie og størrelse. I manualen for din EXIT trampoline kan du finne ut hvordan du skal plassere flisene rundt trampolinen. Du kan finne manualer for alle EXIT trampoliner under produktet på nettstedet vårt.

Trenger sikkerhetsflisene vedlikehold?

Nei, så snart sikkerhetsflisene er på plass rundt trampolinen, trenger du ikke å bekymre deg for dem lenger.

I tillegg vil trampolinen være trygg.

Hvordan hindrer jeg at det kommer urenheter inn mellom hullene i sikkerhetsflisene?

Det er ingen mulighet for å at det legger seg skitt og lort mellom hullene i sikkerhetsflisene, for disse hullene er fylt med fyllsand. Det vil vokse gress imellom slik at ett hull eventuelt vil gå i ett med gressplenen. Hullene i flisene vil derfor ikke forbli åpne.

Tilbyr dere fyllsand for sikkerhetsfliser?

Nei, EXIT bakketrampoliner blir ikke levert med fyllsand.

Er sikkerhetsflisene UV-bestandige?

Ja, våre sikkerhetsfliser er UV-bestandige. Fargen på flisene vil forbli grønn. Etter en stund vil de heller ikke være synlige: gresset vil gro gjennom hullene i flisene.

Er det mulig å klippe gresset når du har sikkerhetsfliser?

Ja, i sikkerhetsflisene fra EXIT Toys er det hull som gresset gror igjennom. Du kan enkelt gå over flisene med gressklipperen.

Trampoline og robotgressklipper
Går robotgressklippere og en trampoliner sammen?

Ja, for trampoliner på ben er dette fullt mulig med en EXIT robotgressklipper-stopp. Har du en EXIT Elegant trampoline? Da kan du bestille en robotgressklipper-stopp for Elegant trampoliner. Du kan også plassere treplanker rundt trampolinen eller strekke en avgrensningskabel rundt den. Dette hindrer robotklipperen i å komme under trampolinen. Med robotgressklipper-stoppen fra EXIT Toys kan robotgressklipperen klippe nærmere trampolinen enn med planker eller en avgrensningskabel.

Er EXIT Elegant trampoliner og robotgressklipperen min kompatible?

Ja, EXIT Toys har en robotgressklipper-stopp spesielt for Elegant trampoliner. Med denne robotgressklipper-stoppen blir ikke de L-formete bena på trampolinen oversett. Har du en annen EXIT Elegant trampoline? Da kan du bruke robotklipper-stopp M eller robotklipper-stopp-L avhengig av avstanden mellom W-bena.