EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
0
Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Trampoliner
Hvilken trampoline egner seg best for meg?

Det er en fornøyelse å kunne hjelpe deg med å ta det rette valget, slik at trampolinen du kjøper gir deg glede og moro i mange år fremover. Bruk vårt hjelpemiddel for valg av trampoline, følg alle etappene og finn ut hvilken trampoline som møter alle dine behov!

Kan jeg ha en Elegant trampoline og bruke robotgressklipperen min samtidig?

Elegant trampolinen har en 25 cm høy ring nederst på siden av rammen. Det kommer an på høyden til robotgressklipperen om den kan gå under Elegant-trampolinen.

Men det beste er å unngå at robotgressklipperen kjører under trampolinen. På den måten risikerer den ikke å gjøre skade på trampolinen, og det er heller ingen risiko for de som hopper på trampolinen. Så hvordan holder jeg robotgressklipperen borte?Legg treplanker eller sett opp begrensningskabel rundt trampolinen. På den måten kan ikke robotgressklipperen gå under en trampoline på bein, eller kjøre over en nedgravd trampoline.

Går en robotgressklipper og en trampoline 'sammen' i hagen?

Ja, hvis du tar tilstrekkelige tiltak, kan en robotgressklipper godt fungere i hagen med en trampoline. Legg treplanker eller sett opp begrensningskabel rundt trampolinen. På den måten kan ikke robotgressklipperen gå under en trampoline på bein, eller kjøre over en nedgravd trampoline.

Er trampolinen min vind- eller storm-motstandig?

I prinsippet, så tåler trampolinen en del vindkast. Men dersom kraftige vindkast eller en storm er ventet, er det best å ta noen forholdsregler. 

Hvis vinden er veldig kraftig, anbefaler vi deg at du forankrer trampolinen til bakken. Til trampoliner på bein, har vi spesielle EXIT forankringssett til trampoliner. Hvis en seriøs storm er meldt, anbefaler vi at du stuer vekk trampolinen. 

Dersom en kraftig storm er meldt, anbefaler vi at du stuer bort bakketrampolinen eller den nedgravde trampolinen din, eller at du fester dem godt med spennbånd.

På en rektangulær trampoline, kan jeg snu på nettet slik at åpningen kommer på en annen side?

Nei, det er ikke mulig. Hullene og trekket til sikkerhetsnettet er laget på en slik måte at sikkerhetsnettet må festes på polstringen på en bestemt måte.

Hvor mye ledig plass må jeg ha rundt trampolinen?

Vi anbefaler to meter med ledig plass rundt alle våre trampoliner. Det forhindrer at barn ved uhell faller mot husvegger, hekker, gjerder eller andre gjenstander, når de hopper på trampolinen.

Hvordan vet jeg at trampolinen min er trygg?

For å forsikre deg om at trampolinen er trygg er det viktig å kontrollere den regelmessig for ødelagte eller løse deler, slik at du kan bytte dem i tide. Kontroller følgende deler:

  • Hoppeduken: er hoppeduken fremdeles spent?
  • Rammen: er alle stengene godt sammensatt og koblingene fremdeles på plass?
  • Fjærene: er fjærene fremdeles spente og er de i god stand?
  • Polstring: er samtlige fjær fremdeles dekket av polstringen og er fotbeskyttelsessytemet riktig montert?
Hvorfor er det hull i EXIT trampolinetrekkene?

Våre trampolinetrekk beskytter trampolinene mot værinnflytelser som regn, snø, is og UV-stråler, i tillegg til skitt som for eksempel løv fra trærne. Men hva er formålet til hullene i trekket? Hullene sørger for en god drenering, slik at vann og snø ikke stagnerer på trampolinen.

Hvordan gjør jeg ren trampolinen min?

Det kommer an på hvor skitten trampolinen har blitt, men du kan bruke en tørr klut eller en våt klut med kaldt eller lunkent vann. Ikke vask trampolinen med varmt vann, vaskeprodukter eller andre kjemikalier.

Kan trampolinen stå ute om vinteren?

Ja! Du behøver ikke demontere EXIT trampolinen din helt om høsten. Men siden du kommer til å bruke trampolinen mindre eller ikke i det hele tatt om vinteren, så anbefaler vi at oppbevarer polstringen og nettet på et tørt sted. I tillegg kan du dekke til rammen, fjærene og hoppeduken med et trampolinetrekk, for å en optimal bevaring av trampolinen.

Pass opp for regn og snø!

Lengre perioder med regn eller snø legger stor vekt på hoppeduken, slik at fjærene risikerer å bli slakkere. På lang sikt kan det gå utover hoppekvaliteten til trampolinen. For å unngå dette har trekkene våre dreneringshull for å evakuere vann. Men med store mengder regn eller snø som samler seg på trekket, kan hullene fryse igjen eller bli tilstoppet slik at en dam dannes på trampolinen. Derfor bør du huske på å fjerne vann eller snø som stagnerer på trampolinen.

EXIT tips: Har du et sikkerhetsnett som du stuer bort om vinteren? Bruk dekslene (inkludert i settet) til å dekke igjen hullene når du fjerner sikkerhetsnettet. Det forhindrer at skitt kommer inn i trampolinen.

Kan jeg bestille en separat polstring til trampolinen min?

Ja, vi har reservedeler til alle våre utendørsleker. Pass på å velge polstring til riktig trampolineserie og størrelse når du bestiller. Finner du ikke den reservedelen du trenger? Gi oss beskjed og vi hjelper deg med å finne den riktige delen.

Merk: EXIT polstringer passer kun til EXIT trampoliner, ikke til trampoliner fra andre merker.