EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Service 0800 - 52721
0

Det er høysesong, og vi opplever en ekstrem mengde bestillinger, så leveringen din kan bli forsinket. Vi beklager bryet!

Ofte stilte spørsmål (Frequently asked questions)
Kan trampolinen stå ute om vinteren?
Kan trampolinen stå ute om vinteren?

Ja! Du behøver ikke demontere EXIT trampolinen din helt om høsten. Men siden du kommer til å bruke trampolinen mindre eller ikke i det hele tatt om vinteren, så anbefaler vi at oppbevarer polstringen og nettet på et tørt sted. I tillegg kan du dekke til rammen, fjærene og hoppeduken med et trampolinetrekk, for å en optimal bevaring av trampolinen.

Pass opp for regn og snø!

Lengre perioder med regn eller snø legger stor vekt på hoppeduken, slik at fjærene risikerer å bli slakkere. På lang sikt kan det gå utover hoppekvaliteten til trampolinen. For å unngå dette har trekkene våre dreneringshull for å evakuere vann. Men med store mengder regn eller snø som samler seg på trekket, kan hullene fryse igjen eller bli tilstoppet slik at en dam dannes på trampolinen. Derfor bør du huske på å fjerne vann eller snø som stagnerer på trampolinen.

EXIT tips: Har du et sikkerhetsnett som du stuer bort om vinteren? Bruk dekslene (inkludert i settet) til å dekke igjen hullene når du fjerner sikkerhetsnettet. Det forhindrer at skitt kommer inn i trampolinen.