EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(5.00/5.00)
Service 0800 - 52721
Konto
0
Handlekurv
Retur

Returer og kanselleringer

Rett til å kansellere

Du har rett til å kansellere ordren og kontrakten din innen 21 timer uten å oppgi noen grunn. Kanselleringsperioden vil utløpe etter 21 dager fra den dagen du erverver, eller en tredjepart annen enn transportøren, utpekt av deg, erverver faktisk besittelse av varene. For å utøve retten til å kansellere, må du informere oss (EXIT Toys, 0800 - 52721, info@exittoys.com ) om din beslutning om å kansellere denne kontrakten gjennom en tydelig erklæring (f. eks. et brev sendt i posten, en e-post eller en telefonoppringning). For å overholde kanselleringsfristen er det tilstrekkelig at du sender kommunikasjonen som gjelder din utøvelse av retten til å kansellere, før kanselleringsperioden har utløpt.

Virkninger av kansellering

Hvis du kansellerer denne kontrakten, vil vi refundere til deg alle betalinger vi har mottatt fra deg, inkludert leveringskostnader, uten unødvendig forsinkelse og i alle tilfeller ikke senere enn 14 dager fra den dagen som vi ble informert om at du bestemte deg for å trekke deg fra denne kontrakten. Vi vil foreta refunderingen gjennom de samme betalingsmetoder som du brukte under den første transaksjonen, unntatt om du eksplisitt har samtykket i noe annet, uansett vil du ikke pådra deg noen gebyrer som et resultat av en slik refundering. Vi kan holde tilbake refusjonen til vi har mottatt varene i retur, eller til du har levert bevis for at du har returnert varene, det som kommer først.

Hva er våre returbetingelser?

Hvis det med rimelighet er mulig, må produktene returneres i den originale pakningen eller i alle tilfeller i en solid, transportkasse i papp. Derfor anbefaler vi deg å åpne originalpakningen forsiktig slik at du kan bruke den på nytt om du trenger å returnere produktet. De følgende returbetingelser gjelder bestillinger via nettstedet til EXIT Toys:

  • Returfrakten må skje innen 14 dager etter at du har informert oss om kanselleringen.
  • Produkter i et tilbud som utgjør et sett, der det er inkludert et gratis produkt eller det gis rabatt hvis du kjøper ett eller flere produkter, kan bare returneres sammen med de kombinerte produktene. Hvis du returnerer et produkt fra et tilbud som utgjør et sett uten å sende de andre produktene som er inkludert, forbeholder EXIT Toys seg retten til å fakturere deg for de produktene som ikke er returnert eller til å legge beløpet til i det endelige oppgjøret.

Har du sendt returfrakt?

Ved retur av produkter vil vi sette pris på at du kontakter vår kundeservice for å varsle om returen. Kundeservice vil gi deg beskjed om hvor du kan returnere bestillingen. Vær oppmerksom på at du vil bli holdt ansvarlig for returkostnadene innenfor Norges grenser.

Har du mottatt feil produkt?

Fikk du et annet produkt enn du hadde bestilt? Vennligst kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller bruk kontaktskjemaet. Vi vil forsikre oss om at det riktige produktet blir sendt til deg så snart som mulig.

Mottatt et ødelagt eller produkt med feil

Det er alltid en mulighet for at produktet du bestilte, er blitt ødelagt under transporten eller at du har mottatt et produkt med feil. Hvis dette er tilfelle, vennligst kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller bruk kontaktskjemaet. Vi vil forsikre oss om at det nye produktet blir sendt til deg så snart som mulig.