no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Å leke ute er enda 
morsommere med vårt
lekeutstyr. Se selv!

Se utvalget

Lekeutstyr

Hva kan være finere enn å leke ute med brødrene, søstrene og vennene dine? EXIT Toys har et variert utvalg lekeutstyr for unge og gamle, som for eksempel vannveier, plantekasser, sandkasser og lekekjøkken. Usikker på hva slags lekeutstyr du skal velge? EXIT Toys vil være glad for å hjelpe deg med å finne det lekeutstyret som oppfyller alle ønskene dine! 

Endeløs vannmoro

For barn som liker å plaske med vann, er EXIT AquaFlow vannveier perfekt. Oppdag hva du kan gjøre med kraften i vannet, og lær hvordan vannet blir ledet gjennom sluser. Vannveiene kan fås i ulike størrelser og kan settes opp på ulike måter. Gjør det mulig å bygge en vannvei selv i en mindre hage. Du vil sikkert være enig i at det ikke finnes moe morsommere enn å plaske med vann!

Å vokse opp med naturen

Sand, vann, blomster og planter? De ideelle ingrediensene for å lære barna alt om naturen. Gå sammen om å velge plantene som skal settes i jorden, for med EXIT plantekasser kan barna stelle plantene på egenhånd! Har plantene vokst siden sist? Bør jeg gi dem litt mer vann? Få kunnskap om alt i naturen!

Fra sandslott til vannleker

Gjennom utendørs lek holder barna dine seg sunne og friske, og det er også en enkel måte å lære dem nye ting på. Med EXIT sand- og vannbord kan du bygge vakre sandslott. Selvfølgelig kan du også kjøpe den tradisjonelle sandkassen hos EXIT Toys. Også praktisk: sand & vannbordene kan lukkes. Dermed har du både et piknikbord og et lekebord i ett!

Bak i vei!

Er du glad i å lage mat og kan du bake de herligste godsaker? Utendørskjøkkenet fra EXIT lar deg gjøre nettopp det ute i friluft! Bruk kjøkkenutstyret som følger med, tapp ekte vann fra kranen og sett på plass kjøkkenredskapene, pent og ryddig. Utendørskjøkkenene kan fås i tre varianter, fra det komplette kjøkken med alt du trenger, til en ekte torgbod som du kan bruke til å selge dine hjemmelagede godsaker. Små kokker, gå i gang!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT lekeutstyr? La oss får vite det! Vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!