EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Kundeanmeldelse
(3.40/5.00)
Service 0800 - 52721
0

Det er høysesong, og vi opplever en ekstrem mengde bestillinger, så leveringen din kan bli forsinket. Vi beklager bryet!

Multisportsnett

Er du en allrounder når det gjelder sport, med andre ord liker du alle typer sport? Med EXIT multisportsnett kan du sette opp et nett for tennis, strandball, volleyball eller badminton på øyeblikk. Alt dette er mulig!

Les mer Les mindre

Multisportsnett

Multifunksjonell bruk

Multisportsnettet er lett å regulere i ulike høyder; det avhenger av hvilken sport du ønsker å utøve. Dette sportsnettet er tilgjengelig i ulike størrelser og passer ikke bare i hagen. Det kan også enkelt settes opp i en sportshall for volleyball- eller badmintonspillere, for eksempel. Hva med en dag på stranden? Du kommer ikke til å ha et kjedelig øyeblikk!

Et nett som faller sammen, hører historien til.

Du er midt i en spennende volleyballkamp når nettet plutselig faller ned. Krise! Heldigvis kommer dette aldri til å skje med de solide støttene til EXIT forankringssett for multisportsnettet. Og hvis du har behov for å slå plenen, løfter du rett og slett sportsnettet ut av ankrene. Selv uten forankringssystemet står nettet stødig på begge støttene. Når det gjelder et slag volleyball på gaten, er nettet en perfekt løsning.

Les mindre
Filtre
Sort
Filtre
Størrelse
Farge
Markert
Materiale
Vis 2 produkter
Resultat: 2 produkter
Søk i henhold til:

Kommer snart

EXIT regulerbart sportsnett 155x300 cm - svart
Står veldig støtt
Forankringssett er inkludert
Justerbar i 3 høyder
Forventet fra 09‑09‑2021
1.419,-
Se nå

Kommer snart

EXIT regulerbart sportsnett 243x500 cm - svart
Står veldig støtt
Forankringssett er inkludert
Justerbar i 3 høyder
Forventet fra 15‑09‑2021
2.199,-
Se nå