no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Bli en vinner gjennom
en utfordrende panna-kamp;
tar du utfordringen?

Se utvalget

EXIT pannabaner

Pannafotball er trenden når det gjelder gatefotball, og det blir stadig mer populært blant ungdom. Panna betyr ‘port’ og du scorer en Panna hvis du greier å manøvrere ballen mellom motstanderens ben og gjenvinne kontrollen over ballen. Et utfordrende fotballspill som aldri blir kjedelig!

Pannafotball med vennene dine

Pannabanene kommer i ulike størrelser og former. Du kan også velge å ha en bane omgitt av et nett. Pannabanene fra EXIT er rimelige og utformet slik at de lett passer inn i hagen din. Nå trenger du ikke lenger å gå til en offentlig idrettsplass for å spille pannafotball!

Sterk ramme med lang levetid

Pannabanene fra EXIT har en flott, svart metallramme, galvanisert og pulverlakkert med tanke på lang levetid. En pannabane kan settes opp overalt, panelene kan raskt monteres og demonteres, for rammedelene er hektet til hverandre i stedet for at de er skrudd sammen. Og visste du at du med EXIT påbyggingssett for pannabaner lett kan gjøre den runde banen om til en ovalformet bane?

Pannakamper på alle slags steder

Endelig noe annet enn den vanlige fotballkampen? Takket være pannabanene kan en pannakamp spilles hvor som helst: på en gresslette, et hardt underlag eller i en sportshall i tilfelle dårlig vær. Gjør pannabanen din om til et skikkelig pannabinge ved hjelp av EXIT pannabanenett. Det holder ballen innenfor banen og du kan spille uten avbrytelser!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om pannabanene fra EXIT Toys, eller ønsker du mer informasjon? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!