no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Lærerikt, morsomt, smakfullt
og sunt: bring inn naturen
med våre plantekasser!

Se utvalget vårt

EXIT plantekasser

Fra de er små blir barna stimulert av naturen. Fra å gå på tur i skogen og samle løv og kastanjer til et besøk på Barnas gård. Det er alltid noe å gjøre ute i naturen. Ønsker ikke alle å ha sin egen grønnsakhage? Ikke bare lærerikt og morsomt, men også smakfullt og sunt!

Grønne fingre!

Det er aldri for tidlig å utvikle grønne fingre. Dyrk dine egne grønnsaker og urter eller kanskje vakre blomster. Alt dette er mulig med EXIT plantekasser. Plantene trenger naturligvis god pleie, fra vanning til raking i jorden. Mens de har det gøy, lærer barna å ta vare på naturen og utføre sine daglige arbeidsoppgaver.

Holdbare plantekasser

EXIT plantekasser er laget av FSC®-sertifisert sedertre (FSC Mix 70%, SCS-COC-000652-WH). Gjør plantekassene komplette med et matchende drivhus for å gi plantene optimale vekstforhold.

Mye morsommere enn du kunne forestille deg!

Plantekassebordene er i en komfortabel høyde slik at barna kan gjøre hagearbeidet stående, samtidig som huset kjæledyr ikke kan nå plantene. Flere barn kan arbeide ved bordet med plantekasser samtidig, så inviter gjerne vennene dine til en ettermiddag med hagearbeid, Passende hageredskaper, inklusiv en rake og en hagespade, gjør settet komplett!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT plantekasser? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!