no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Våre reboundere er
multifunksjonelle og passer
til mange forskjellige typer sport!

Se utvalget

EXIT reboundere

EXIT reboundere er multifunksjonelle; de kan brukes i alle slags sportsgrener. Du bruker rebounderne til å trene på alle typer ballferdigheter, som for eksempel skyte, passe, ta imot, stå i mål, kaste og heade. EXIT reboundere er lette å ta med seg og bruke på alle slags ulike steder.

La oss spille fotball!

For dem som elsker å spille fotball, gir fotballrebounderne fantastiske utfordringer. Oppøv teknikken med superraske tiki-takabevegelser. Oppøv spilleferdighetene dine og øk presisjonen, bli bedre til å motta og vende med ballen samtidig som du oppnår total koordinering, hurtighet og automatisering av bevegelsene.

Multifunksjonell: passer til alle ballsporter

Rebounderne fra EXIT er multifunksjonelle; de kan brukes i ulike sportsgrener. Tren på å kaste, motta og fange i volleyball, håndball og vannpolo, eller slå vennene dine med et utfordrende slag tchouckball. Ved å trene med reboundere som EXIT Tempo rebounder for alle typer trening blir du dyktigere, raskere og mer presis!

Veksling mellom treningsformer

For sportsklubber gir rebounderne en fin avveksling under trening. Utfordr medlemmene i et lag til å få frem det beste i seg selv eller til å bruke EXIT reboundere i en kreativ spillesituasjon. Det gjør hver trening unik og spillerne - fra målvakter til spisser - kan forbedre ballteknikken sin.

Gjør et valg

Med EXIT reboundere har du valget mellom to forskjellige design: EXIT Kickback og EXIT Tempo. EXIT Kickback reboundere er av høy kvalitet og har et elegant, svart design. Eller ett som vekker oppsikt? I så fall er rebounderen Tempo med en slående, fresh, grønn ramme det du skal gå for. Rebounderen fra EXIT er virkelig et blikkfang i hagen, på banen eller på et sportssenter!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om rebounderne fra EXIT Toys, eller ønsker du mer informasjon? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!