no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

En dag fylt med bassengmoro
for hele familien? Da er de
rektangulære bassengene
midt i blinken for deg!

Se utvalget vårt

EXIT rektangulært svømmebasseng

Timevis med moro i bassenget med familien eller alle vennene? Med det rektangulære svømmebassenget med ramme fra EXIT Toys i hagen, trenger du ikke lenger å dra langt for en forfriskende svømmetur. Det medfølger alltid et vannsirkulasjonssystem og en bassengstige til det rektangulære svømmebassenget. Ser du etter et svømmebasseng med ramme som er unikt og av høy kvalitet? Se vårt utvalg av rektangulære svømmebassenget med ramme.

Unike svømmebasseng

Det som er unikt med våre rektangulære svømmebasseng er at de er store selv om de ikke tar mye plass i hagen. Det naturtro sten- eller tremønsteret og den svarte rammen rundt svømmebassenget gir et harmonisk preg på hagen din. I tillegg har svømmebassengene en ekstra tykk ramme på 50 mm slik at bassenget alltid holder seg på plass og dermed en lenger levetid. Så hva venter du på? Nå er det tid til et underholdende bassengparty i det store svømmebassenget med stabil ramme fra EXIT Toys!

Holder vannet i bevegelse

Hos EXIT Toys kan du velge mellom to forskjellige systemer for vannsirkulasjon for rektangulære svømmebasseng, enten en patronfilterpumpe eller sandfilterpumpe. (Sand)filterpumpen forhindrer vannet i å bli forurenset av blader, insekter og sand. Pumpene av høy kvalitet sørger også for at vannet er i bevegelse slik at det holder seg rent slik at du kan ha det gøy i flere timer i bassenget.

Komplett svømmebasseng

Ønsker du å bruke svømmebassenget på andre årstider enn sommeren? Svømmebassenget blir et fantastisk paradis med det eksklusive EXIT-overbygget. Svømmebassengoverbygget er enkelt å åpne og lukke og vil gi deg anledning til å ha det moro uansett vær. I tillegg har EXIT Toys flere svømmebassengtilbehør, som et bassengtrekk og patronfiltre for filterpumpen, teststrips, klorindispenser og et vedlikeholdsett. Når du velger et rektangulært svømmebasseng fra EXIT Toys gir du deg selv et uendelig antall timer av mye moro i din egen hage!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om de rektangulære svømmebassengene fra EXIT Toys? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!