no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Fra fotballnett til en sidevegg
for et lekehus i tre til en ny
polstring til trampolinen!

Se våre reservedeler

EXIT reservedeler

EXIT lekeutstyr er holdbart og av høy kvalitet. Likevel kan det hende at du vil oppleve å være på jakt etter en reservedel, for eksempel til trampolinen din eller fotballmålet, lekehuset eller basketballsystemet ditt. Det at du kan få tak i reservedeler, betyr at du fortsatt kan ha glede av utendørsutstyret for ung og gammel i mange flere år!

Reservedeler til fotball

Har du scoret så mange mål at fotballnettet og skruene må byttes ut? Eller søker du større utfordringer med en treningsvegg i fotballmålet? Se på reservedeler for fotball fra EXIT Toys, som for eksempel fotballnett, skruesett og polstringer.

Reservedeler for trampoliner

Etter timevis med moro kan det være på tide å bytte ut polstringen, hoppematten eller fjærene i trampolinen din. Reservedeler er ikke bare nyttig for å forlenge trampolinens levetid; du kan også velge en ny "look" med en annen farge på polstringen. Reservedeler for trampoliner kan bestilles enkelt og raskt fra EXIT Toys.

Reservedeler for sport og lek

Er du på jakt etter nye skruer, sandsekker eller et basketballnett til basketballsystemet ditt? Har du mistet treningsveggen eller et sportsnett, eller føler du for å begynne igjen med multisportsnettet eller ishockeymålet? Se reservedeler for sports- og lekeprodukter fra EXIT Toys

Reservedeler for lekehus

Lekehus i tre står ofte ute og blir utsatt for alle slags værforhold, og selv om det er brukt holdbare materialer, kan det i tidens løp bli nødvendig å erstatte en del på lekehuset. Det er grunnen til at EXIT Toys også har forskjellige reservedeler for lekehus i tre , som for eksempel et tak, en sidevegg eller et helt nytt rammeverk. På "no time" vil lekehuset være så godt som nytt.

Reservedeler for lekeutstyr

Er det på tide å bytte ut de grønne baljene i sand- og vannbordet ditt, eller er du på jakt etter en ny pumpe til vannveien AquaFlow? Se reservedelene for lekeutstyr fra EXIT Toys

Reservedeler for gokarter og trikere

Med gokarter og trikere kan du oppleve de mest fantastiske eventyr, men jevnlig vedlikehold bør ikke betraktes som luksus. EXIT Toys har alle reservedeler for gokarter og trikere på lager, noe som gjør at de kan bli som nye: fra skruer til seter og fra dekk til støtfangere.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT reservedeler? La oss får vite det! Vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!