no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

EXIT rundt svømmebasseng

Et forfriskende bad på en varm sommerdag? Med det runde bassenget med ramme fra EXIT toys kan du kjøle deg ned i din egen hage! Det medfølger en patronfilterpumpe slik at bassenget alltid er klart til bruk. Se vårt utvalg av rund svømmebasseng med ramme og opplev mye moro i vannet i sommer.

Unike svømmebasseng

Hagen din vil se fantastisk ut med et svømmebasseng! De runde bassengene fra EXIT Toys har et naturtro sten- eller tremønster som gir et harmonisk preg på hagen. Den har en allsidig rund fasong, og den friske blåfargen på innsiden av bassenget gir en ekte svømmebassengfølelse. Med de eksklusive EXIT-overbyggene får du til og med ditt eget innendørs svømmebasseng der du kan svømme uansett vær!

Uendelige timer av mye bassengmoro

Når sommeren er her ønsker du kanskje å ha et flott bassengparty! Det runde svømmebassenget fra EXIT Toys vil være klart til bruk på kort tid. Den solide rammen og bein holder den på plass og fordi rammen ikke er pulverlakkert ruster den ikke slik at du kan nyte mange år med mye moro i bassenget. Svømmebassengene fra EXIT Toys er solide, holdbare og ikke minst et sted der du vil få mye moro!

Filterpumpe og andre tilbehør

Til EXIT Toys svømmebasseng medfølger det en filterpumpe som filtrerer vannet ved hjelp av patroner. I tillegg har EXIT Toys flere svømmebassengtilbehør, som et bassengtrekk og patronfiltre for filterpumpen, teststrips, klorindispenser og et vedlikeholdsett. Så hva venter du på? Med svømmebassenget med ramme fra EXIT Toys vil du få en super sommer!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om de runde svømmebassengene fra EXIT Toys? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!