no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Sand- og vannbordene er
ikke bare morsomme,
men de kan også enkelt
omgjøres til et piknikbord!

Se utvalget vårt

EXIT sand- & vannbord

Hele ettermiddagen er du opptatt med å bygge sandslott med vennene dine og finne ut hvordan dere best kan lage søle. Innimellom er det også tid for småkaker og noe å drikke. Med EXIT multifunksjonelle sand- & vannbord er alt mulig. Bordene kan lett gjøres om til et piknik-bord, slik at du også kan more deg med å tegne og gjøre håndarbeid utendørs.

Passer for enhver hage

Det finnes et passende EXIT sand- & plantebord for enhver hage. Er du på utkikk etter et mindre bord med en løs benk eller heller den større piknik-varianten med faste sittebenker? Bordene kan fås i ulike størrelser. Hvis du velger en beholder som står på bakken, kan barna til og med sitte i den for å ha det ekstra morsomt.

Holdbart og trygt

Sand- & vannbordene er laget av FSC®-sertifisert sedertre (FSC Mix 100%, SCS-COC-000652-WH). Dessuten har bordene fått en omhyggelig finish slik at barna kan leke trygt med dem i lang tid. De grønne baljene kan lett løftes ut av bordet for rengjøring.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT sand- % vannbord? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!