no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Silhouette trampoliner er
moderne, holdbare og garanterer
mange år med sprettmoro!

Se utvalget

EXIT Silhouette trampoliner

EXIT Silhouette trampoline er en moderne trampoline som passer perfekt i hagen din. Trampolineserien består både av nedgravde trampoliner og trampoliner på ben i ulike størrelser. Trampolinerammen er galvanisert og pulverlakkert med tanke på lang levetid. Trampolinene er elegante å se på takket være den mattsvarte fargen med innslag av grønt. Kort sagt: En vakker trampoline som gir deg årevis med hoppeglede!

Silhouette trampoliner på ben

Silhouette trampoliner på ben har en moderne look og kommer alltid med et robust sikkerhetsnett med glidelås. Sikkerhetsnettet har bøyde støtter som er beskyttet av skum. Nettet er strukket stramt slik at barn ikke kan sette seg fast i sikkerhetsnettet.

Silhouette bakketrampoliner

Er du på jakt etter en trampoline, men ikke en som virker invaderende i hagen din? En godt valg er Silhouette bakketrampoliner. I og med at en ikke trenger å klatre opp i trampolinen, er modellene på bakkenivå lett tilgjengelige for yngre barn, og disse trampolinene kan også fås med et sikkerhetsnett.

Superkult trampolinetilbehør

Det finnes naturligvis mye forskjellig tilbehør til trampolinene våre. Beskytt trampolinen om vinteren med et trekk mot vær og vind for lengre levetid; bruk en stige for lett å klatre opp på trampolinen eller putt skoene dine i en skopose. Se alt vårt trampolinetilbehør for mer informasjon.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om Silhouette-trampolinene fra EXIT? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!