no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Sperrenettene fra
EXIT er perfekte
ballfangere i hagen!

Se utvalget

EXIT Sperrenett

EXIT sperrenett er ideelle ballfangere i hagen din. Hender det at ballen knuser blomsterpottene dine, ødelegger plantene eller treffer tilskuerne? Med EXIT sperrenett hører slike hendelser historien til. I tillegg er det greit for ungene at de slipper å løpe etter ballen hele tiden, for nå holder den seg på banen.

Passer i alle hager

Nettene kommer i ulike formater; de kan settes opp i en vinkel og passer derfor både i store og små hager eller på sportsplasser. Ikke noe problem om du treffer ballen hardt mot nettet! Nettet står støtt på gresset ved hjelp av tre horisontale støtter som er festet i bakken ved hjelp av festepinner og et bakkeanker.

Stilig design

Rammen til nettet er laget av galvanisert og lakkert metall. Stengene er lettvektige slik at du lett kan demontere rammen ved å bruke klikksystemet. Den svarte fargen på nettet kombinert med den svarte rammen gjør at det ikke er så iøynefallende. Dermed vil EXIT sperrenett helt sikkert passe fint inn i hagen din.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om sperrenettene fra EXIT Toys, eller ønsker du mer informasjon? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!