no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Å spille fotball med
venner er enda morsommere
med Striker gatefotball!

Se utvalget

EXIT Striker gatefotball

Gatefotball med EXIT Strikere er mye morsommere! Det er et kult, innovativt og unikt gatefotballprodukt som du kan bruke til å spille fotball med når som helst. Det er basert på kjeglefotball, der du spiller med kjegler, flasker eller lignende. Men å spille fotball med strikere er mye mer utfordrende. Når du skyter ned strikeren til motstanderen din, kollapser den, og du hører en plystrelyd. Du vant!

Din unike striker

Strikerne fra EXIT kan individualiseres helt slik at ingen strikere er like. Velg din egen trøye, og ved å bruke klistremerker kan du gi hver striker et eget trøyenummer og navnet ditt. Å: spille utendørs med strikere fra EXIT er alltid et eventyr.

Dette skaper variasjon under fotballtreningen.

Ønsker du å spille en-mot-en eller vil du heller gå for den store utfordringen med hele fotballlaget? EXIT strikere passer også for fotballklubber. De kan brukes på en leken måte på slutten av en treningsøkt for å forbedre fart og dyktighet. Vis at du er den beste spilleren på banen og ta imot utfordringen!

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om strikerne fra EXIT Toys, eller ønsker du mer informasjon? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!