no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Supreme-trampolinene med
den optimale hoppekomforten
er i en klasse for seg!

Se utvalget vårt

EXIT Supreme trampoliner

På jakt etter en trampoline i absolutt toppkvalitet som vil gi deg mange år med hoppemoro? Da er EXIT Supreme trampoline et ypperlig valg! Disse trampolinene har en høykvalitets-polstring, ekstra lange fjærer og et spesialutviklet luftesystem. Disse trampolinene kan fås i ulike størrelser på ben og i bakken.

Fullstendig integrert i hagen din

Med Supreme trampoliner betyr i bakken virkelig nede i bakken. Trampolinene er fullstendig integrert i hagen din, noe som gjør dem mindre synlige. Takket være det spesialutviklete luftesystemet blir luften trukket ut via matten og polstringen når folk hopper på trampolinen.

Finishen er av topp kvalitet.

Trampoliner som kan stå imot vind og dårlig vær? Takket være den høye kvaliteten og den vide polstringen kan Supreme trampoliner oppbevares utendørs i temperaturer ned til -25°C. Heller ikke om vinteren trenger du å bekymre deg over trampolinen. I tillegg har sikkerhetsnettet en barnevennlig inngang uten glidelåslukning; alltid trygt for ungene.

Superkult trampolinetilbehør

Du kan selvfølgelig få alle typer tilbehør til trampolinene våre. Gjør trampolinehopping enda morsommere med basketkurven fra EXIT på sikkerhetsnettet, eller beskytt trampolinen din med et trekk mot vær og vind for en lengre levetid. Se alt vårt trampolinetilbehør for mer informasjon.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om Supreme trampoliner fra EXIT? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!