EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Service 0800 - 52721
0

EXIT InTerra trampoliner

Bakketrampolinen InTerra fra EXIT må graves ned i bakken. De runde og rektangulære InTerra-trampolinene kan fås med grå eller grønn polstring, og du kan også velge en variant med et sikkerhetsnett. Barn i alle aldre har moro av å hoppe på en InTerra trampoline, noe som er en fordel for hele familien.

Les mer Les mindre

InTerra trampoliner

Fullt og helt på bakkenivå

Trampolinen InTerra fra EXIT Toys er helt nedgravd på bakkenivå. Dette innebærer at den ikke tar opp unødig plass, og det gir hagen din et nydelig og fredfylt utseende. Barn i alle aldre kan lett og trygt klatre opp i InTerra trampoliner. Klatr inn og start hoppingen!

La oss hoppe!

EXIT Toys har også tenkt på hvordan vi kan oppnå en god sprett i InTerra trampoliner. Takket være de 17.7 cm lange dobbelt-koniske fjærene kan du nyte en fantastisk sprett og en myk landing. Luften som oppstår under hopping på trampolinen, slipper ut gjennom det unike utluftingssystemet til trampolinen. Så du kan hoppe så mye du ønsker, og trampolinen vil ikke forårsake mye støy.

Holdbar og trygg

Se frem til mange år med hoppeglede med InTerra-trampolinenes robuste polstring og ramme av høy kvalitet. Det som gjør trampolinen ekstra trygg er EXIT Foot Protection System (EXIT fotbeskyttelsessystem). Det vil alltid forhindre at foten din setter seg fast i fjærene. Så, la oss hoppe!

Superkult trampolinetilbehør

Du kan selvfølgelig få alle typer tilbehør til trampolinene våre. Gjør trampolinehopping enda morsommere med basketkurven fra EXIT på sikkerhetsnettet, eller beskytt trampolinen din med et trekk mot vær og vind for en lengre levetid. Se alt vårt trampolinetilbehør og våre trekk for mer informasjon.

 

Les mindre
Filtre
Sort
Filtre
Vis 0 produkter
Resultat: 0 produkter
Søk i henhold til:

Ingen resultater