EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Lukk
Service 0800 - 52721
0

EXIT Supreme trampoliner

Er du på utkikk etter en trampoline i topp kvalitet? Da er EXIT Supreme bakketrampoline et ypperlig valg! Disse trampolinene har polstring av høy kvalitet, lange fjærer og gir et luksuriøst inntrykk. Trampolinene kan fås i forskjellige størrelser og i fargene grønn, grått og svart, pluss at du også har muligheten til å velge et matchende sikkerhetsnett.

Les mer Les mindre

Kjøpe en Supreme trampoline? Shop nå hos

Fullstendig integrert i hagen din

Med Supreme trampoliner betyr i bakken virkelig nede i bakken. Trampolinene er fullstendig integrert i hagen din, noe som gjør dem mindre synlige. Takket være det spesialutviklete luftesystemet blir luften trukket ut via matten og polstringen når folk hopper på trampolinen.

Finishen er av topp kvalitet.

Trampoliner som kan stå imot vind og dårlig vær? Takket være den høye kvaliteten og den vide polstringen kan Supreme trampoliner oppbevares utendørs i temperaturer ned til -25°C. Heller ikke om vinteren trenger du å bekymre deg over trampolinen. I tillegg har sikkerhetsnettet en barnevennlig inngang uten glidelåslukning; alltid trygt for ungene.

Superkult trampolinetilbehør

Du kan selvfølgelig få alle typer tilbehør til trampolinene våre. Gjør trampolinehopping enda morsommere med basketkurven fra EXIT på sikkerhetsnettet, eller beskytt trampolinen din med et trekk mot vær og vind for en lengre levetid. Se alt vårt trampolinetilbehør og våre trekk for mer informasjon.

 

Les mindre
Filtre
Sort
Filtre
Type
Form
Størrelse
Farge
Markert
Hoppekomfort
Kvalitetsgrad
Sikkerhetsnett
Stige
Skobag
Vis 1 produkt
Resultat: 1 produkt
Søk i henhold til:

Så langt lageret rekker

EXIT Supreme bakketrampoline ø427 cm - svart
Sikkerhetsnett: 
Nei
Hoppekomfort: 
Gull
Kvalitetsgrad: 
Gull
På lager
9.559,-
Se nå