no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Trygt, praktisk og nydelig
trampolinetilbehør?
EXIT Toys har det hele!

Se utvalget vårt

EXIT trampolinetilbehør

Har du anskaffet en trampoline fra EXIT Toys og er nå på jakt etter trygt, praktisk eller rett og slett fint trampolinetilbehør? Fra en skopose til en trampoline-basketkurv eller fra et rammenett til et trekk mot vær og vind, EXIT Toys har det hele!

Veldig praktisk!

Nå er det slutt på å rote bort skoene; alle tingene du ikke trenger under hoppingen kan du samle i skoposen fra EXIT. Posen kan lett henges opp i rammen på trampolinen på ben. En annen praktisk ting: en EXIT trampolinestige, slik at du aldri får problemer med å klatre opp på matten. Ikke noe styr med løse trappetrinn eller stiger! Trampolinestigene kan fås i ulike størrelser som passer til trampoliner i alle dimensjoner.

Supersporty!

Trampolinehopping er helt klart en sporty aktivitet, men med EXIT basketkurv blir det enda mer en sport. Bruk mini-skumballen til å spille morsomme ballspill, både på trampolinen og fra bakken.

Heller sikker enn sorry

For trampolinen på ben kan du kjøpe et rammenett slik at ingen vil være i stand til å krabbe under trampolinen. Når noen hopper, kan dette være farlig. Dette gjelder selvfølgelig barn, men også kjæledyr eller store leketøy. I tillegg til sikkerhetsnettet er rammenettet også anbefalt for optimal sikkerhet under hopping på trampolinen.

Skikkelig beskyttelse er halve jobben.

Bruk trekket fra EXIT Toys til å beskytte trampolinen din mot vind og dårlig vær. Beskyttelsestrekket mot vær og vind er praktisk og sørger for at trampolinen får lengre levetid.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du ytterligere spørsmål om EXIT tilbehør? La oss få vite det, og vi vil være glad for å kunne gi deg personlige råd. Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!