no

EXIT Toys bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.
Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i vår Informasjonskapsler (cookies).

Leave the room.. 
..play outside!

Opplev endeløse timer med
kokkemoro med våre unike
utendørskjøkken i tre!

Se utvalget vårt

Utendørskjøkken i tre

Små kokker kan vise frem kunstene sine med Yummy utendørskjøkkener fra EXIT Toys. Utendørskjøkkenene har et unikt design som virkelig har alt. Lag nydelig mat, bak og lek med vann: med EXIT utendørskjøkken i tre vil du få fine opplevelser.

Matlaging av hele ditt hjerte

Alle utendørskjøkkenene fra EXIT Toys har en komfyr med dreibare knapper, en avtakbar kum, en fungerende vannkran og massevis av skapplass. Lag de deiligste retter med kjøkkenutstyret som er inkludert, eller bruk ingrediensene som naturen gir deg. Fyll opp koppen med vann og lag yummy-sølekaker i stekeovnen i lekekjøkkenet. Utendørskjøkkenene i tre fra EXIT gjør alt dette mulig.

Din egen lille torgbod

Har du lyst til å selge dine egne retter? EXIT Yummy 300 er ikke bare et kjøkken, men også en solid markedsbod som du kan bruke til å lage de mest smakfulle oppskriftene for gjestene dine. Skriv menyen på tavlen og la gjestene dine bestille under det grønne taket: på tide å sette i gang!

Holdbart utendørskjøkken

Utendørskjøkkenene EXIT Yummy fra EXIT Toys er laget av FSC®-sertifisert sedertre (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Denne typen treverk vil aldri flise opp og er motstandsdyktig mot påvirkning fra vær, vind og regn, noe som innebærer at det også er motstandsdyktig mot råte. Så utendørskjøkkenet er trygt å leke med så snart det er satt sammen.

Mer informasjon? Ring, send e-post eller chat med oss!

Har du flere spørsmål om utendørskjøkkenene fra EXIT Toys, eller ønsker du mer informasjon? Kontakt oss via chat, ring 0800 - 52721 eller send en e-post til info@exittoys.com. Vi vil kontakte deg innen 24 timer!